Upplägg

8 dagars utbildning

Mentorcoaching

Feedback

Performance Evaluation (Färdighetsprov)

PCC Utbildning

Block 2 – Master Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Vi ser i allt större utsträckning att marknaden har behov av och efterfrågar professionella coacher med hög yrkesmässig kvalitet. Våra kunder har lärt sig skilja på coacher och professionella certifierade coacher. Coacher som är måna om sin yrkesstolthet, som vet att kompetens är en färskvara, som fortbildar sig kontinuerligt och som naturligtvis har en egen mentorcoach.

Block 2 är nästa steg på vägen mot professionell coaching på ACC eller PCC nivå, efter fullföljd diplomutbildning/Level 1.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Startdatum

Upplägg

8 dagars utbildning

Mentorcoaching

Feedback

Performance evaluation (examination)

För vem?

För coacher som har gått en ICF ackrediterad utbildning i minst 60 utbildningstimmar. (ACTP eller ACSTH).

Du vill bli internationellt certifierad coach och gå en godkänd och kvalitetssäkrad utbildning av ICF – International Coaching Federation.

Vi talar om kvalitet, kompetens, yrkesstolthet. Ödmjukhet inför insikten att övning ger färdighet och kraften i ett upplevelsebaserat lärande. Du blir inte mästare på en dag. Men framför allt talar vi om coacher som inser att det viktigaste coachverktyget är – dem själva!

Det här är utbildningen för dig som inser vikten av kvalitet och professionalism. Alla kan kalla sig coacher men här ges du möjlighet till en grundlig plattform att stå på och chans att skilja dig från mängden – samtidigt som du skapar fantastiska resultat för dina klienter och dig själv!

Målet

Målet med utbildningen är att bli ICF certifierad coach på ACC eller PCC nivå i enlighet med ICF (International Coaching Federation). CoachCompanion är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på PCC nivå. Vi ger dig support under hela resan fram till din ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

Praktisk info

8 dagars utbildning

Stockholm, Malmö & Online

Pris

29 000 kr ex moms
(36 250 kr inkl moms)

Performance Evaluation (Färdighetsprov)

Efter att programmets alla delar är avklarade, genomförs ett Färdighetsprov (Performance Evaluation). Du avgör själv när du är redo för detta moment.

Vid behov hjälper vi våra deltagare även med ansökan om ACC/PCC certifikat på ICF:s hemsida. Efter Examinationen som ICF själva tillhandahåller, blir du ACC/PCC certifierad coach, beroende på din erfarenhet (antalet klienttimmar).

Vill du satsa seriöst på din nya coachkarriär eller personliga utveckling, då är det här det rätta för dig. Vårt mål är att utbilda världens bästa coacher. Vill du tillhöra den gruppen? Välkommen med din anmälan.

Last year, I had the privilege of starting the ACTP education with Coach Companion. The 16-day education program was amazing and was one of the best things to have happened in my life in the past few years. The ACTP education set me on an everyday journey of selfdiscovery and has led to a lot of perceivable clarity and transformation in my life. It also helped me gain a lot of self-confidence in my abilities as a coach – which I take with me into every coaching session with my clients.

I strongly recommend CoachCompanion for anyone willing to explore coaching education programs.

Sriram Rajagopal
India

Det som givit mig mest är känslan av att vara i ett sammanhang med andra i samma situation. Både er som ledare men framförallt mina coachkollegor. Som egenföretagare är det lätt att fastna i sina egna tankar och begränsningar och att känna sig ensam i sitt eget företagsutvecklande.

Men i och med Business Hub så har jag känt mig som en del av ett sammanhang vilket sporrat mig att ta tag i det jag behöver göra för att komma vidare i min företagsutveckling.
Att dessutom kunna bolla sina idéer och problem med kunniga ledare har varit guld värt.

Certifierad coach Helena Grandell
Helena Grandell

I am so grateful for the time spent with CoachCompanion and my peers in this journey of self-discovery and growth to become Certified Coaches.

This training has allowed me to learn a lot about myself and the tools that will help me support others in their own journeys towards achieving their goals and dreams. Thank you, CoachCompanion!

Paula Serrano

Programupplägg

Utbildningen innehåller åtta utbildningsdagar.

För datum och tider, se utbildningskalendern.

I utbildningen ingår Mentorcoaching, feedback och Performance Evaluation (Färdighetsprov).

Varje utbildningsdag har sitt specifika tema, där de 8 kärnkompetenserna tränas för ökad fördjupning, förståelse och kunnande. Fokus ligger på den egna utvecklingen och det inre ledarskapet:

Dag 1: Målbild

Dag 2: From good to great!

Dag 3: Konsten att inleda ett samtal

Dag 4: It takes two to tango

Dag 5: Partnerskap

Dag 6: Sabotörer

Dag 7: Perspektiv

Dag 8: Mitt briljanta jag!

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING