Upplägg

8 dagars utbildning

Mentorcoaching

Feedback

Performance evaluation (examination)

PCC Utbildning

Block 2 – Master Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Vi ser i allt större utsträckning att marknaden har behov av och efterfrågar professionella coacher med hög yrkesmässig kvalitet. Våra kunder har lärt sig skilja på coacher och professionella certifierade coacher. Coacher som är måna om sin yrkesstolthet, som vet att kompetens är en färskvara, som fortbildar sig kontinuerligt och som naturligtvis har en egen mentorcoach.

Block 2 är nästa steg på vägen mot professionell coaching på ACC eller PCC nivå, efter fullföljd diplomutbildning/Level 1.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Startdatum

Upplägg

8 dagars utbildning

Mentorcoaching

Feedback

Performance evaluation (examination)

För vem?

För coacher som har gått en ICF ackrediterad utbildning i minst 60 utbildningstimmar. (ACTP eller ACSTH).

Du vill bli internationellt certifierad coach och gå en godkänd och kvalitetssäkrad utbildning av ICF – International Coaching Federation.

Vi talar om kvalitet, kompetens, yrkesstolthet. Ödmjukhet inför insikten att övning ger färdighet och kraften i ett upplevelsebaserat lärande. Du blir inte mästare på en dag. Men framför allt talar vi om coacher som inser att det viktigaste coachverktyget är – dem själva!

Det här är utbildningen för dig som inser vikten av kvalitet och professionalism. Alla kan kalla sig coacher men här ges du möjlighet till en grundlig plattform att stå på och chans att skilja dig från mängden – samtidigt som du skapar fantastiska resultat för dina klienter och dig själv!

Målet

Målet med utbildningen är att bli ICF certifierad coach på ACC eller PCC nivå i enlighet med ICF (International Coaching Federation). CoachCompanion är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på PCC nivå. Vi ger dig support under hela resan fram till din ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

Praktisk info

8 dagars utbildning

Malmö, Stockholm & Live Online

Tider: 9.00 - 17.00

Pris

29 000 kr ex moms
(36 250 kr inkl moms)

Examination (Färdighetsprov)

Efter att programmets alla delar är avklarade, genomförs en Performance Evaluation (färdighetsprov). Du avgör själv när du är redo för detta moment.

Vid behov hjälper vi våra deltagare även med ansökan om ACC/PCC certifikat på ICF:s hemsida. Efter Examinationen som ICF själva tillhandahåller, blir du ACC/PCC certifierad coach, beroende på din erfarenhet (antalet klienttimmar).

Vill du satsa seriöst på din nya coachkarriär eller personliga utveckling, då är det här det rätta för dig. Vårt mål är att utbilda världens bästa coacher. Vill du tillhöra den gruppen? Välkommen med din anmälan.

Att genomgå diplomerad coach liknar ingen annan utbildning. Den ger kraftfulla verktyg och en förståelse för hur medarbetare och motivation stärks. Den har lett till genomgripande förändring i hur jag leder och mer utforskande umgås med andra men också i självledarskap. Efter påbyggnad av propellermodellen rör jag mig numera tryggt och naturligt mellan rollerna som coach, ledare och chef. Rekommenderar dessa å det varmaste och önskar bara att jag upptäckt dem tidigare. Flera rådgivarkollegor har nu också genomgått diplomerad coach. Det har vässat hela teamet, öppnat upp för nya intressanta uppdrag och redan lett till ökad kvalitet och förbättrade resultat. Nu kan vi som företagsrådgivare göra skillnad inte bara i affärsutvecklingen utan även, genom coachningen, i den personliga utvecklingen hos de företagare vi möter.

Anne Marbrandt
VD NyföretagarCentrum Öresund

För mig blev CoachCompanion ett avgörande vägskäl, där jag genom deras kraftfulla utbildning har stärkt mig i mitt självledarskap.

Ellen Eriksson
Noir Stockholm
Manager/Co Founder

Det som givit mig mest att gå denna utbildningen är att vara med människor som är intresserad av andra människor. Vi har fått lära oss att lyssna aktivt och har då berikat andra människor att få bli lyssnad på.
Så lätt och enkelt det egentligen är och Vilket fint och rikt verktyg det är. Tack för allt ni bidragit i min resa!

Catarina Löhman
Rehabsamordnare

Programupplägg

Utbildningen innehåller åtta utbildningsdagar, alltid mellan kl. 9-17. För datum, se utbildningskalendern. I utbildningen ingår mentorcoaching, feedback och Performance Evaluation (examination).

Varje utbildningsdag har sitt specifika tema, där de 8 kärnkompetenserna tränas för ökad fördjupning, förståelse och kunnande. Fokus ligger på den egna utvecklingen och det inre ledarskapet:

Dag 1: Målbild

Dag 2: From good to great!

Dag 3: Konsten att inleda ett samtal

Dag 4: It takes two to tango

Dag 5: Partnerskap

Dag 6: Sabotörer

Dag 7: Perspektiv

Dag 8: Mitt briljanta jag!

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING