Våra deltagare berättar

Samtliga recensioner

För anmälan, kontakta oss

Jag är väldigt glad över att jag tog steget att gå diplomering- och certifieringsutbildningen hos CoachCompanion. Detta var inte bara en utbildning utan även en utmanande och en fantastisk inre resa. Verktygen de lär ut har hjälpt både mig och mina klienter till grymma resultat. Jag är så tacksam för denna resa jag gjort tillsammans med CoachCompanion men även tacksam för alla otroliga människor jag mött längs vägen. Alla borde verkligen ha en egen coach, allting blir så mycket lättare då.

Natalie Alexandersson
Coach

Det känns underbart att ha blivit både diplomerad och certifierad coach – Stort Tack för ert stöd i processen! Det har varit enormt utvecklande, både för mig som person och min roll som professionell coach. Utbildningen har lärt mig tillämpa metoder, verktyg, processer och det coachande förhållningssättet på ett effektivt sätt. Jag tar med mig väldigt mycket från utbildningarna och relationerna jag har byggt. Jag rekommenderar CoachCompanion varmt som utbildningsleverantör.

Michelle Vithal Bergström
Business Strategy & Operations Leader, IKEA

Jag är så tacksam för min utbildning hos Coach Companion Jag har ju coachat hela mitt liv – men nu har jag äntligen fått en låda för mina verktyg. För nästan två år sedan började min coach-resa, full av förväntan och pirrig i magen klev jag in dom varma lokalerna på Saltmätargatan i Stockholm. Aldrig hade jag kunnat ana att jag skulle få lära mig så mycket – framförallt om mig själv. Nu är jag certifierad coach!
TACK!

Maria Erlandsson
Rektor/Coach

När jag sökte företaget som jag ville göra min coachutbildning hos var jag väldigt noggrann. Jag var på flera informationsmöten hos olika företag. Valet föll på CoachCompanion då de gav mig en genuin känsla av att jag var viktig. Varje interaktion jag hade med dem speglade detta från första kontakten, till kvaliteten på alla de tre program jag gått hos dem till kontakten jag har med dem efteråt. Som människa, kollega, mamma och kommunikatör har jag fått ett av de viktigaste verktygen i livet. Tack för allt!

Linda Hugod
Partner, Performance Consultant och Coach, Dale Carnegie

Tack för helt fantastiska dagar. Igen. Upplägget på utbildningarna är fasen lika givande varenda minut! Inte nog med att jag lär mig hur jag ska leda andra vidare i sin självutveckling, jag berikas ju lika mycket av mina egna insikter! Plötsligt flyter gränsen mellan jobb och privatliv ihop och det blir så självklart att allt hänger ihop!
När jag nu både mött utbildare i Stockholm och Malmö så förstår jag att allt är så genomtänkt, så kvalitetssäkrat och jag är så glad att jag valde ert koncept. Jag vet att den förflyttning som jag har gjort sedan jag påbörjade diplomeringsutbildningen hade tagit så mycket längre tid om jag inte hittat hem till CoachCompanion! Och jag kommer för evigt ha med mig det värderingsfria förhållningssätt och den härliga, framtidsbejakande attityd som föds i alla våra samtal.

Josefin Thedeby

Jag valde CoachCompanion dels för att jag fått tips om dem från en kollega, men framförallt för att de är internationella och ackrediterade utbildare utav ICF. Vilket har gjort att resan till att bli certifierad coach har gått väldigt smidigt!Att gå diplomering och certifieringsutbildning tillsammans med CoachCompanion har gett mig väldigt mycket. Jag har fyllt på min coachnings verktygslåda så att den nu är välfylld med härliga och användbara verktyg. Jag har fått både teoretisk kunskap men framförallt har jag fått möjlighet att praktiskt prova alla verktygen både som coach och även upplevt dem som klient, samt att jag har fått feedback på min coachning i samband med det. Jag har växt som coach och jag har växt som människa. Den här utbildningen har varit den bästa investering jag gjort i mig själv och min egen personliga utveckling!

Ida Shomali
VD/Founder och Coach, Coachingbyida

Coachutbildningen har inte bara fått mig att växa som människa, utan jag har också lärt mig nöjet av att få andra att bli medvetna och göra förflyttningar. Det här yrket är ett hantverk, som jag är riktigt stolt att få utöva.

Elisabet Jensen

Jag valde efter noga övervägande CoachCompanion eftersom de är internationella och har mycket erfarna lärare som interagerar på ett individuellt och professionellt sätt som leder till resultat.

Christer Edman

Jag kan varmt rekommendera Coach companions kurser. Att utbilda sig till coach är inte vilken utbildning som helst. Du gör en stor investering i dig själv, utvecklas enormt samtidigt som du får ta del av de fantastiska metoder och verktyg som gör att klienten kan få möjligheten att själv ta sig till sitt mål och bli sitt bästa jag.

Erika Kraus

Stort tack för en fantastisk resa under utbildningen – tackar alla som har varit med på resan hittills och de som kommer vara med på resan framöver!

Ewa Forsheim
Head of Human Resources, Nordic

My journey towards Associated Certified Coach was a positive emotional roller coaster as well one of my most valuable learning experiences. The knowledge, generosity and safe space enabled so much personal reflection and practical impact from powerful questions that I practically got to know a totally new me.
It feels like I have focused on my weaknesses all my life until I finally realized it was ok to embrace my strengths. Being quiet has never been one of those strengths but I finally also learned to “say more by talking less”. Today, as an experienced coach and business advisor, I am also empowered with the best tools and community access to fellow practitioners to unleash the hidden potential of organizations or individuals.Today I interact with suicidal fellow human beings to highly engaged business leaders and their teams that all share the same vision: To be the one they really want to be and take their next step towards that dream. For me that is extremely meaningful. I help others to save the planet. I save companies. I save people. One by one. Coaching is one of my most important tools. I am humble and grateful for how CoachCompanion transformed me to a crisper version of myself. We all have a decision in every interaction we have, person by person. To judge or to be curious. I choose curiosity. Coaching will remain a crucial leadership skills going forward for me as I believe it will be for anyone else out there in the flatter organization

Sven Hultin
CEO KLINGEReyes

Känner mig trygg som professionell coach med certifieringsutbildning och utbildning i coachande ledarskap, hälso- och teamcoachning i ryggen. Inte bara kompetenshöjande utan också värdeskapande i min personliga utveckling.

Catarina Thuning

Jag kan varmt rekommendera Coach companions kurser. Att utbilda sig till coach är inte vilken utbildning som helst. Du gör en stor investering i dig själv, utvecklas enormt samtidigt som du får ta del av de fantastiska metoder och verktyg som gör att klienten kan få möjligheten att själv ta sig till sitt mål och bli sitt bästa jag.

Ann-Charlotte Eie

Det har gett mig självförtroendet att tro på mig själv och min egen resa till egen företagare.
Modet att genomföra det fullt ut och tilliten till att min kunskap och min affärsidé går att tjäna pengar på! Nu knappt ett år efter jag gick med i huben – lever jag min dröm.

Certifierad coach Linda Wegdell
Linda L Wegdell

Varför skulle jag välja att vara med i Business Hub?
Varför inte?
För mig var det ett självklart val. Att få kollegor som kurskamrater- sådana människor som jag kan dela mina tankar med gällande mitt företagande. Sådana som jag nu känner mig än mer knuten till och som jag inte skulle tänka efter två gånger innan jag skulle välja att samarbeta med – jag skulle bara göra det!
Detta är en fantastisk bieffekt av den verkliga anledningen. Det var för mig dags att ta tag i mina tankar om mitt företag och utvecklingen av det. Det passar mig utmärkt med en temakväll i månaden och en Q&A. D v s två kvällar vigda till mitt företag. Och till mig!
Temakvällarna täcker det jag behöver få med mig och Q&A följer upp det temakvällen handlat om. Fantastiska, mycket olika men fantastiska, och inspirerande utbildare från CoachCompanion för varje temakväll.
Sen lyxen att få möjlighet till individuella samtal med dessa utbildare i min egen personliga ordning utifrån vad jag känner att jag har för behov- ja, det är som att ha köpt ett par skräddarsydda italienska skor.
Som sagt. Detta är årets bästa investering i mig själv och i mitt företag.
Och du, precis som i vår coaching blir effekten precis så stor som du själv är beredd att bidra till. För dig själv men också för gruppen.

Certifierad coach Carina Fågelström
Carina Fogelström

Det som givit mig mest är känslan av att vara i ett sammanhang med andra i samma situation. Både er som ledare men framförallt mina coachkollegor. Som egenföretagare är det lätt att fastna i sina egna tankar och begränsningar och att känna sig ensam i sitt eget företagsutvecklande.

Men i och med Business Hub så har jag känt mig som en del av ett sammanhang vilket sporrat mig att ta tag i det jag behöver göra för att komma vidare i min företagsutveckling.
Att dessutom kunna bolla sina idéer och problem med kunniga ledare har varit guld värt.

Certifierad coach Helena Grandell
Helena Grandell

Minns den där kvällen då jag lyssnade på informationen kring CC Business Hub, det kittlade till och jag valde att anmäla mig direkt samma kväll. Det är inget jag ångrar idag. Jag gillar upplägget med olika teman varje månad och två veckor efter temakvällen följs det upp av Q&A. Då har jag möjlighet att ställa frågor och dela mina funderingar med de andra.
Jag uppskattar också att det är olika personer som håller i de olika temakvällarna för här har de tagit vara på varje persons kompetens. Att få tillgång till en mentor i 90 min vid sex tillfällen är guld värd. Jag väljer mentor till varje tillfälle beroende på vilket område jag behöver utveckla just nu i min process.Jag upplevde att jag hade landat i vad det är jag erbjuder men under detta år har jag fått jobba, utforma, justera, utvecklas och hittat kärnan i mitt varför. Det har gjort att jag har landat i sköna känslor. Nu känner jag mig lugn, trygg, säker och tydlig.
Detta år har gjort att jag följer mig själv och sneglar inte på andra. Jag kan vara jag och då blir det trovärdigt och bra. Idag presenterar jag mina tjänster på ett helt annat sätt och det skapar resultat. Jag har fått nya vänner och samarbetspartners då vi har blivit en väldigt fin grupp.

Certifierad coach Cecilia Nilsson
Cecilia Nilsson

Tacksam och glad över den möjlighet till utveckling alla ni på CoachCompanion har gett mig gör att jag nu kan fortsätta resan med ledarutveckling av klienter, grupper och organisationer jag jobbar med.
Galet duktiga och inspirerande lärare, mentorcoacher och coachingkollegor gör att CoachCompanion är ett företag som inte enbart levererar förstklassig diplomering och grund för fortsatt internationell certifiering utan är dessutom en organisation för kunskapsutbyte, nätverkande och inspiration för den eviga fortsatta utvecklingsresan.
Tusen tack, ni lever som ni lär och det som är coaching står för; Tillsammans bygger vi partnerskap för en tankeväckande kreativ process för utveckling. Igen och igen.
Ser fram emot att utvecklas vidare med er.

Helen Lagergren
ICF PCC

Att genomgå diplomerad coach liknar ingen annan utbildning. Den ger kraftfulla verktyg och en förståelse för hur medarbetare och motivation stärks. Den har lett till genomgripande förändring i hur jag leder och mer utforskande umgås med andra men också i självledarskap. Efter påbyggnad av propellermodellen rör jag mig numera tryggt och naturligt mellan rollerna som coach, ledare och chef. Rekommenderar dessa å det varmaste och önskar bara att jag upptäckt dem tidigare. Flera rådgivarkollegor har nu också genomgått diplomerad coach. Det har vässat hela teamet, öppnat upp för nya intressanta uppdrag och redan lett till ökad kvalitet och förbättrade resultat. Nu kan vi som företagsrådgivare göra skillnad inte bara i affärsutvecklingen utan även, genom coachningen, i den personliga utvecklingen hos de företagare vi möter.

Anne Marbrandt
VD NyföretagarCentrum Öresund

Det som givit mig mest att gå denna utbildningen är att vara med människor som är intresserad av andra människor. Vi har fått lära oss att lyssna aktivt och har då berikat andra människor att få bli lyssnad på.
Så lätt och enkelt det egentligen är och Vilket fint och rikt verktyg det är. Tack för allt ni bidragit i min resa!

Catarina Löhman
Rehabsamordnare

Utbildningen har gett mig en helt ny bredd och djup som coach. Istället för rådgivare och mentor kan jag nu idag verkligen coacha mina klienter till en hållbar förändring som är grundad i klienten då hen är den som har bäst svar på sina lösningar.

Martin Bach
Hälsogurun

Det känns underbart att få titulera sig som certifierad coach! Utbildningen har gett mig många nya insikter och bidragit till att jag har utvecklats både som människa och i mitt yrkesliv. Det är fantastiskt att möta människor som coach och bidra till att få andra att växa.

Stort tack CoachCompanion, ni är både professionella och empatiska!

Veronica Sandelin

Coachutbildningen hos CoachCompanion har varit ett fantastiskt givande äventyr! Känslan att äntligen få bli certifierad är oslagbar och det har varit ett efterlängtat mål. Att bli coach har gett mig en rejäl personlig utveckling med stärkt självförtroende och självkänsla, samtidigt som jag har blivit kreativt nyfiken, modig och trygg. Jag ser fram emot att få vara en del av pusselbitarna i någons förändringsprocess.

Åsa Widegren Hopp

Idag är jag både glad, inspirerad och så tacksam över att jag valde att certifiera mig som coach via CoachCompanion. Utbildarna är kompetenta och inspirerande personer, som hjälpt mig att utvecklas till den samtalscoach jag är idag. Jag ser idag storheten i mina klienter och i mig själv.

Elisabeth Kalkhäll

Tack vare utbildningen har jag gått från att känna mig osäker till att låta mina känslor, tankar och handlingar samarbeta strategiskt. Nu litar jag på mina beslut och på mig själv!
Det finns en enorm kraft i att lita på sig själv! Det vill jag att alla ska få uppleva.
Jag är tacksam för mina nya coach kollegor och likaså för gemenskapen som jag nu stolt är en del av.

Carl-Johan Pinotti

Inte trodde jag då – när jag just hade lämnat en lång karriär som flygvärdinna – att jag skulle hamna på CoachCompanion genom det berömda ”bananskalet”.
Efter första tillfället var jag i tvivel om detta verkligen var för mig. Men för varje timme och varje dag av tillfällen att öva upp mina skills att ställa frågor och hjälpa någon annan att bli sitt bästa jag: så upptäckte jag att också jag själv gick samma utveckling till mötes.
Från frågan ”Men nu då?” till ” Nu så!” har vägen gått via både tårar, känslostormar och många nya insikter. ”Att vara framme” genom ett certifikat är inget mål i sig, det är snarare en pågående resa som aldrig tar slut. Men jag är åtminstone nu beredd och rustad med en hel verktygslåda, som jag är ivrig att använda i partnerskap med klienter som vill ta nästa steg mot större självkännedom och självförverkligande.
Jag rekommenderar alla att gå en utbildning hos CoachCompanion. I andra hand rekommenderar jag att boka tid med en certifierad coach från CoachCompanion. I tredje hand…*finns inga fler alternativ* ;-).

Anette Jernström
Inspirationsbolaget

Efter pandemin har jag fått allt fler moderatorsuppdrag, vilket är kul efter många år av att arrangera event. Jag har stor nytta av min coachingverktygslåda, vilket var ett av syftena med att gå utbildningen. Känner mig trygg på scen, vilket får både talare och publik att slappna av. Då kan den goda stämningen infinna sig snabbare – precis som jag vill ha det!

Anneli Egestam
Egestam Relations

It has been a wonderful journey to complete ACTP education with CoachCompanion and I am grateful to meet inspiring people and learn how to coach. Training brought me plenty of self-discoveries and made me wait from one gathering to another with big dose of excitement.

I highly recommend CoachCompanion as very professional organisation and will always remember when Ulla and group found for me the symbol of throne with heart.

Kalina Wilińska
Poland

The coaching training has given me a new dimension of listening. I have always valued listening and often been told I am a good listener and through coaching I have learned that there is so much behind listening and how powerful it is to really be with another person in their world.

A fantastic experience that I bring with me in every situation together with other people.

Linda Gunnarsson

Last year, I had the privilege of starting the ACTP education with Coach Companion. The 16-day education program was amazing and was one of the best things to have happened in my life in the past few years. The ACTP education set me on an everyday journey of selfdiscovery and has led to a lot of perceivable clarity and transformation in my life. It also helped me gain a lot of self-confidence in my abilities as a coach – which I take with me into every coaching session with my clients.

I strongly recommend CoachCompanion for anyone willing to explore coaching education programs.

Sriram Rajagopal
India

I am so grateful for the time spent with CoachCompanion and my peers in this journey of self-discovery and growth to become Certified Coaches.

This training has allowed me to learn a lot about myself and the tools that will help me support others in their own journeys towards achieving their goals and dreams. Thank you, CoachCompanion!

Paula Serrano

In 2018, I joined my first Coaching course at Coach Companion in Malmö. I left the 1-year ACTP program in the middle by getting a Diploma for the Swedish market. After a few years of soul searching, I contacted Coach Companion again because I found that the Diploma was not enough as an international Coach credential.
The ACTP program in 2021 was online and offered in English for learners around the world. It was good to compare the classroom and online courses. I found the quality of the online course was no less than the classroom experience, rather it was more efficient and focused. The transit of break-out sessions was swift and automatic, and no time was wasted. Chatting with classmates during breaks may be missed but the convenience of the online setting encouraged us to set up sessions frequently and build deeper bonds throughout the year, not only during the classes but also during the individual peer coaching sessions.

Being an ICF certified Coach now, I am glad to finish the 1-year ACTP program. For me who wants to work internationally as a coach, it is indispensable to obtain the common knowledge and skills of the ICF professional coach through this one year program.

Kazumi Ichiba
Sweden / Japan

Nu klar efter en fantastisk utbildning fylld av fina möten, kompetenta människor, inlyssnande från hjärtat, empowering, utmaningar, glädje o mod. Tack!

Maria Silverberg

Tänk att skulle bli så roligt och givande att uppdatera sig efter 15 år som Coach.
Fick nya infallsvinklar och verktyg, fick samarbeta med blivande coacher och oj vad givande det blev. Tack CoachCompanion! Alla skulle uppdatera sig emellanåt, det ger både ny kunskap och ny energi.

Marie Havemose

För mig blev CoachCompanion ett avgörande vägskäl, där jag genom deras kraftfulla utbildning har stärkt mig i mitt självledarskap.

Ellen Eriksson
Noir Stockholm

I have started the course with CoachCompanion in 2018 and it was very transformational for me in many ways. The turbulent times have started in 2019 made it even more purposeful. Coaching taught me how to look upon many things from different perspective. It is the most value based approach I have ever experience working with many development tools. It also gave me great opportunity to extend my circle of influence and meet many wonderful people.

Paulina Pajak
Poland