Upplägg

8 dagars utbildning

Mentorcoaching

Observerade samtal med feedback

Coachsamtal med egna övningsklienter

Självstudier

Performance Evaluation (Färdighetsprov)

Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Level 1

Känner du längtan efter något meningsfullt? Något som verkligen gör skillnad i andra människors liv och i ditt eget? Då är den här utbildningen för dig. Här får du alla verktyg du behöver för att kunna coacha andra  – oavsett ämne och sammanhang.

Utbildningen Level 1 mot Certifierad Coach är uppbyggd på de 8 kärnkompetenserna, definierade och framtagna av ICF (International Coaching Federation) för att stödja professionella coacher på den globala planen och för att utrusta coacher och ledare med de vassaste coachingverktyg marknaden kan erbjuda.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Upplägg

8 dagars utbildning

Mentorcoaching

Observerade coachingsessioner

Coachsamtal med egna övningsklienter

Performance evaluation (examination)

Support vid ansökan om ICF Certifiering

Pris

39 000 kr ex moms
(48 750 kr inkl moms)

För vem?

Utbildningen är för dig som vill bli Certifierad Coach på ICF ACC-nivå.

Välkommen till denna internationellt erkända och kvalitetssäkrade utbildning, ackrediterad av ICF – International Coaching Federation.

Inga förkunskaper krävs.

Praktisk info

8 dagars utbildning

Stockholm, Malmö & Online

Pris

39 000 kr ex moms
(48 750 kr inkl moms)

Under utbildningen mot Certifierad Coach får du kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen, ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad.

På CoachCompanion är filosofin enkel: vi utformar utbildningar vi själva skulle vilja delta i. Ambitionen är att skapa en atmosfär som är rolig och tillåtande, men samtidigt utmanande. En plats där vi möts som människor, snarare än som ledare eller deltagare. Hur vi lär oss är minst lika viktigt som vad vi lär oss. Därför lägger vi stor vikt vid praktisk tillämpning med mycket övningar. Hjärnan vill ha roligt när den jobbar!

Upplägg och hög kvalitet har gjort vår Coachutbildning mot Certifierad Coach till en av Sveriges mest populära inom området. CoachCompanion och våra coachutbildningar är ackrediterade av International Coaching Federation (ICF) och erbjuder möjlighet till certifiering hos ICF.

Investera i dig själv och din framtid!

Startdatum

Stockholm

Februari 2024

14-15 februari
19-20 mars
23-24 april
23-24 maj

April 2024

15-16 april
14-15 maj
13-14 juni
19-20 augusti

Juni 2024

24-28 juni
14-16 augusti

September 2024

19-20 september
17-18 oktober
20-21 november
11-12 december

November 2024

4-5 november
3-4 december
14-15 januari
4-5 februari

Malmö

Mars 2024

7-8 mars
9-10 april
6-7 maj
3-4 juni

Juni 2024

24-28 juni
21-23 augusti

September 2024

30 september-1 oktober
23-24 oktober
27-28 november
17-18 december

Online

April 2024

5 & 8 april
18-19 april
21-22 maj
17-18 juni

Oktober 2024

14-15 oktober
13-14 november
9-10 december
22-23 januari

Stort tack för en fantastisk resa under utbildningen – tackar alla som har varit med på resan hittills och de som kommer vara med på resan framöver!

Ewa Forsheim
Head of Human Resources, Nordic

Tänk att skulle bli så roligt och givande att uppdatera sig efter 15 år som Coach.
Fick nya infallsvinklar och verktyg, fick samarbeta med blivande coacher och oj vad givande det blev. Tack CoachCompanion! Alla skulle uppdatera sig emellanåt, det ger både ny kunskap och ny energi.

Marie Havemose

Minns den där kvällen då jag lyssnade på informationen kring CC Business Hub, det kittlade till och jag valde att anmäla mig direkt samma kväll. Det är inget jag ångrar idag. Jag gillar upplägget med olika teman varje månad och två veckor efter temakvällen följs det upp av Q&A. Då har jag möjlighet att ställa frågor och dela mina funderingar med de andra.
Jag uppskattar också att det är olika personer som håller i de olika temakvällarna för här har de tagit vara på varje persons kompetens. Att få tillgång till en mentor i 90 min vid sex tillfällen är guld värd. Jag väljer mentor till varje tillfälle beroende på vilket område jag behöver utveckla just nu i min process.Jag upplevde att jag hade landat i vad det är jag erbjuder men under detta år har jag fått jobba, utforma, justera, utvecklas och hittat kärnan i mitt varför. Det har gjort att jag har landat i sköna känslor. Nu känner jag mig lugn, trygg, säker och tydlig.
Detta år har gjort att jag följer mig själv och sneglar inte på andra. Jag kan vara jag och då blir det trovärdigt och bra. Idag presenterar jag mina tjänster på ett helt annat sätt och det skapar resultat. Jag har fått nya vänner och samarbetspartners då vi har blivit en väldigt fin grupp.

Certifierad coach Cecilia Nilsson
Cecilia Nilsson

Programupplägg

8 utbildningsdagar
Level 1 omfattar åtta utbildningsdagar. Dagarna fördelas antingen på fyra tillfällen om två dagar per månad, alternativt som intensivutbildning, då fördelad på två tillfällen med fem sammanhängande dagar i juni samt tre dagar i augusti. För datum, se Startdatum.

Mentorcoaching
Som stöd för ditt lärande mot att bli Certifierad Coach ingår 10 obligatoriska Mentorcoachsessioner med en ICF PCC coach (Professional Certified Coach).

Självstudier
Självstudier på ca 5 timmar ingår i utbildningsperioden.

Performance Evaluation (färdighetsprov)
Utbildningen avslutas med ett Färdighetsprov (Performance Evaluation).

Ansökan hos ICF för det internationella certifikatet är inte inkluderat i kostnaden.

Våra deltagare berättar

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING