Upplägg

2 dagars utbildning

Identifiera ditt yrkesområde & nisch

Konkreta verktyg

Hälso- & Livsstilscoaching

För dig som vill göra skillnad

Vill du jobba med hälsofrämjande arbete på individ, grupp och organisationsnivå? Behovet av coacher som arbetar med hälsa och livsstilsförändringar växer sig allt starkare. Individer och företag inser vinsterna med att satsa på hälsa för ökat välmående men också för ökad prestation. Arbetet som coach med hälso- och livsstilscoachande inriktning innebär att stötta och motivera till förändringar inom hälsa och livsstil.

Efter vår tilläggsutbildning på 2 dagar, för diplomerade och certifierade coacher, kommer du direkt kunna coacha individer, grupper och organisationer i hälsa och livsstilsförändringar.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Startdatum

Upplägg

2 dagars utbildning

Identifiera ditt yrkesområde & nisch

Konkreta verktyg

För vem?

För dig som vill jobba med hälso- och livsstils-förändringar på individ, grupp och organisations-nivå.

Stort tack för en fantastisk resa under utbildningen – tackar alla som har varit med på resan hittills och de som kommer vara med på resan framöver!

Ewa Forsheim
Head of Human Resources, Nordic

Coachutbildningen har inte bara fått mig att växa som människa, utan jag har också lärt mig nöjet av att få andra att bli medvetna och göra förflyttningar. Det här yrket är ett hantverk, som jag är riktigt stolt att få utöva.

Elisabet Jensen

Jag valde CoachCompanion dels för att jag fått tips om dem från en kollega, men framförallt för att de är internationella och ackrediterade utbildare utav ICF. Vilket har gjort att resan till att bli certifierad coach har gått väldigt smidigt!Att gå diplomering och certifieringsutbildning tillsammans med CoachCompanion har gett mig väldigt mycket. Jag har fyllt på min coachnings verktygslåda så att den nu är välfylld med härliga och användbara verktyg. Jag har fått både teoretisk kunskap men framförallt har jag fått möjlighet att praktiskt prova alla verktygen både som coach och även upplevt dem som klient, samt att jag har fått feedback på min coachning i samband med det. Jag har växt som coach och jag har växt som människa. Den här utbildningen har varit den bästa investering jag gjort i mig själv och min egen personliga utveckling!

Ida Shomali
VD/Founder och Coach, Coachingbyida

Praktisk info

2 dagars utbildning

18-19 oktober

Online

Tider: 9.00 - 16.00

Pris

7 000 kr ex moms
(8 750 kr inkl moms)

Programupplägg

Du får övning i och verktyg för:

Livsstilsanalys

Stresshantering

Mental träning

Motion, sömn och kostens påverkan på hälsan

Välmående på arbetsplatsen

Identifiera ditt yrkesområde inom hälsa

Identifiera din nisch inom branschen

Paketering och prissättning till företag

Konkreta verktyg för att arbeta med klienter med hälsomål

Konkreta exempel på upplägg för hälsocoachingar

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING