CoachPoolen

At CoachCompanion

Utvecklas med hjälp av en coach

Är du intresserad av att utveckla dig själv eller din omgivning? Är det dags att utveckla ditt team eller organisation? Vill du ha verktygen för ett mer coachande förhållningsätt på plats inom företaget, skolan, offentliga verksamheten eller i klubbsammanhang? Kanske är du själv redo att ha en extern partner att värderingsfritt utmana och sporra dig att nå dina mål och drömmar?

Här finner du Professionella Certifierade Coacher med olika specialinriktningar. Alla med kvalitetssäkrade kunskaper och lång erfarenhet av att utveckla individer och organisationer.
Sök bland våra listade kollegor här nedan, och kontakta dem idag för vidare samtal hur ert samarbete kan utformas.

Certifierad coach Maria Bjäreborn

Unleash Potential by Bjäreborn AB

Maria Bjäreborn

Mental Coach

Hur når du din fulla potential? Är fysisk träning det enda du idag tränar för att nå dina idrottsmål? Är hårt arbete det mest självklara alternativet för att nå karriärsmålet? Känner du äkta glädje och bra balans längs resan till målet?

Genom mental träning och coaching får du möjlighet att utforska och upptäcka nya vägar till att uppnå dina mål och samtidigt och prestera bättre. Tillsammans utmanar vi hinder och valda sanningar som står i din väg. Vi bygger självkänsla, självförtroende, mod och mental styrka. Vi gör verklighet av din dröm.

Mina 20 års erfarenhet från ledarpositioner inom närings- och idrottsliv kombinerat med idrottspsykologi, professionell coaching och mental träning står till ditt förfogande när du väljer att utforska en ny väg mot framgång, glädje och välmående i dina idrotts- och karriärsmål.

Utgår från

Stockholm/Online/Telefon/övriga orter enligt specifik ök.

Språk

Svenska/Engelska

Kontakt

maria@bybjareborn.se

+46 760-566000
Unleash Potential by Bjäreborn AB

Certifierad coach Carina Fågelström
FOCA Coaching

Carina Fogelström

Communication & Mindset Coach

Jag stöttar såväl individers som gruppers utveckling i att kommunicera och skapa den struktur och balans som behövs för välmående. Tillsammans bygger vi det välmåendet genom att öka upplevelsen av meningsfullhet och energi.
Som coach med bakgrund som pedagog skapar jag trygghet och arbetar såväl stöttande som utmanande. På så sätt ökar din medvetenhet och därmed din förmåga att lyssna på dig själv, för att kunna fatta de beslut och välja de handlingar du behöver för att nå den framgång du önskar..

Utgår från

Örebro/Telefon/Online

Språk

Svenska & Engelska

Kontakt

info@focacoaching.se
+46 70-716 45 19
www.focacoaching.se

Certifierad coach Helena Grandell
Dietistkompetens

Helena Grandell

Beteendecoach

Din framtid ligger gömd i dina dagliga rutiner!
Är du mitt i livet, känner en obalans i tillvaron och önskar hitta balans mellan kost, rörelse och återhämtning? Genom vårt samarbete kommer du upptäcka nya tankesätt som lättare förhindrar känslomässigt ätande, som är vårt största hinder när vi försöker ändra vanor.
Med 20 års erfarenhet som dietist och personlig tränare hjälper jag dig med mentala verktyg och praktiska lösningar så du hittar balans och struktur att prioritera de vanor Du mår bra av.

Utgår från

Sundsvall/Telefon/Online

Språk

Svenska

Kontakt

helena@dietistkompetens.nu
+46 70-211 16 49
www.dietistkompetens.nu

Certifierad coach Christina Rehnberg
CKR coaching

Christina Kans Rehnberg

Work-life coach

Jag utvecklar och stärker kvinnor i arbetslivet.
Är du sann och tydlig på jobbet? Vet du vad du vill eller hindrar du dig själv från att nå dit du vill?
Vad skulle bli möjligt om du utmanar invanda tankar, beteenden och rädslor?
Hur stor är din egentliga potential?
Efter att i mer än åtta år ha företrätt och rådgett ledare och medarbetare i arbetslivsfrågor vill jag som coach ta dem till nästa nivå – ett äkta jag och ett sant självledarskap.

Utgår från

Stockholm/Online

Språk

Svenska

Kontakt

christinakrehnberg@gmail.com
+46 70-717 40 55
www.ckrcoaching.se

Certifierad coach Linda Wegdell

Linda Löfgren Wegdell

Förändringsledningscoach

Jag brinner för att utveckla människor och företag! Jag är civilingenjör med 20 års erfarenhet av ledarskap och förändringsledning från byggbranschen och industriell verksamhet. Ur min skilsmässa såg jag möjligheten att förändra mitt liv. 

Som privatperson väljer du en coach som får dig att älska, respektera, ha tillit och tacksamhet till dig själv. Du får verktyg i att vända motgång till framgång!

Som företag söker ni en coach som driver igenom positiv förändring. Värde skapas genom att coacha grupper, chefer och medarbetare till att acceptera och bli positiva till förändringen.

Utgår från

Stenungsund/Göteborg/Stockholm/Online

Språk

Svenska & Engelska

Kontakt

lindalwegdell@gmail.com
+46 703-38 79 78

Om CoachPoolen

CoachPoolen at CoachCompanion samlar ackrediterad kunskap inom professionell coaching. Kvalitésäkrade Coacher som deltagit i CoachCompanions utbildningar inom Coaching. Här finner du din framtida samarbetspartner för utveckling och välfärd.

Nå era mål och utvecklas tillsammans med CoachPoolen at CoachCompanion.

Är du coach och har deltagit i CoachCompanions utbildningar samt driver någon form av verksamhet inom coaching, då är du välkommen att kontakta oss igen på  för att höra mer kring upplägget att kunna vara listad i CoachPoolen at CoachCompanion framöver.