Upplägg

2 dagars utbildning

Propellermodellen ®

Konkreta verktyg

Konflikthantering

Inkluderad bok kring utbildningsinnehållet

Propellermodellen ®

En modell i coachande ledarskap

Nyckeln till det coachande ledarskapet ligger hos dig – du själv i din ledarroll. Det handlar om ditt synsätt och förhållningssätt till andra och därmed din kommunikation och relation till dina medarbetare. Det finns självfallet många nycklar på nyckelknippan till ett gott ledarskap, men detta är den första och den största. Det unika med CoachCompanions utbildningar i coachande ledarskap är att de har ett holistiskt synsätt och betraktar ledarskapet ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt från tre roller – chef, ledare och coach.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Startdatum

Upplägg

2 dagars utbildning

Propellermodellen®

Konkreta verktyg

Konflikthantering

Performance evaluation (examination)

För vem?

Du som vill utveckla nya dimensioner i ditt ledarskap och som redan är diplomerad alternativt certifierad coach.

Utbildningen utgår från den så kallade Propellermodellen ® vilken är varumärkesskyddad och CoachCompanions egen. Modellen beskriver vikten av att ha en god balans mellan förmågan att vara en tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach. I utbildningen får du konkreta verktyg som du omgående kan omsätta i din egen vardag när du kommer hem. Som alla CoachCompanions utbildningar bygger även denna på upplevelsebaserat lärande. Därför kommer du ges tillfälle att på olika sätt nå både nya insikter och träna på den nödvändiga balansgången mellan de olika egenskaper varje roll behöver. Det är först när de tre olika rollerna är balanserade som du får en propeller som är stor, kraftfull och agerar med full energi mot mål och resultat. En obalanserad propeller gör det motsatta.

Det coachande ledarskapet i praktiken!

Praktisk info

2 dagars utbildning

Stockholm & Online

Pris

7 000 kr ex moms
(8 750 kr inkl moms)

Coachande ledarskap är framtidens ledarskap och innebär att ha tillit till andras potential och förmåga. Med ett coachande ledarskap skapar du goda resultat som genom motiverade och självgående medarbetare ger både positiv ekonomisk effekt samt bästa möjliga förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.

 

Det känns underbart att få titulera sig som certifierad coach! Utbildningen har gett mig många nya insikter och bidragit till att jag har utvecklats både som människa och i mitt yrkesliv. Det är fantastiskt att möta människor som coach och bidra till att få andra att växa.

Stort tack CoachCompanion, ni är både professionella och empatiska!

Veronica Sandelin

Tack vare utbildningen har jag gått från att känna mig osäker till att låta mina känslor, tankar och handlingar samarbeta strategiskt. Nu litar jag på mina beslut och på mig själv!
Det finns en enorm kraft i att lita på sig själv! Det vill jag att alla ska få uppleva.
Jag är tacksam för mina nya coach kollegor och likaså för gemenskapen som jag nu stolt är en del av.

Carl-Johan Pinotti

För mig blev CoachCompanion ett avgörande vägskäl, där jag genom deras kraftfulla utbildning har stärkt mig i mitt självledarskap.

Ellen Eriksson
Noir Stockholm
Manager/Co Founder

Programupplägg

Utbildningen omfattar två utbildningsdagar i någon av våra kurslokaler eller digitalt.

Dag 1: Presentation av Propellermodellen ® och vad den innebär

Självskattning utifrån Propellermodellen ®. Förutsättningar som krävs för att propellermetoden ska kunna fungera. Konsekvenser om den inte gör det. Vem är jag som tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach.

Dag 2: Det oplanerade samtalet

Det oplanerade samtalet. Det svåra samtalet. Konflikthantering. Att coacha fler än en person samtidigt.

Du får även vår omtyckta bok Det coachande ledarskapet i praktiken - Propellermodellen ® av Christina Lagnelius.

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING