Upplägg

2 dagars utbildning

Coachverktyg specifikt för grupper

Grupp- och Teamcoaching: Grundkurs

2 dagars utbildning

Grundkurs i grupp- och teamcoaching för dig som vill coacha flera individer samtidigt, oavsett om det är i affärsmässiga sammanhang eller privata uppdrag.

Det du lär dig de här dagarna kan du använda i alla typer av grupper och team, oavsett om det är ett team med gemensamma mål eller en grupp personer med individuella mål. Det finns många likheter med att coacha flera personer än enbart en i taget. Men det finns också skillnader.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Upplägg

2 dagars utbildning

Coachverktyg specifikt för grupper

Grupp-processer

För vem?

För dig som är diplomerad eller certifierad coach och vill ha verktyg för grupp- och teamcoaching.

Under två innehållsrika dagar tar du med dig allt du redan kan som coach in i gruppcoachingens värld och adderar till ny kunskap.

Du får nya verktyg för att öka medvetenheten, tydliggöra mål och lösningar. Dessa kunskaper har du sedan nytta av i alla typer av grupper och oavsett i vilken roll du möter dem.

Du blir också introducerad i ICF´s (International Coaching Federation) riktlinjer och kompetenser gällande grupp- och teamcoaching.

Startdatum

Online

Oktober 2024

2-3 oktober
kl. 9.00 – 17.00

Praktisk info

2 dagars utbildning

Online

Pris

7 000 kr ex moms
(8 750 kr inkl moms)

Programupplägg

Dagarna bjuder bland annat på följande innehåll:

Coachverktyg specifikt för grupper

Coacha en grupp personer mot individuella mål

Coacha grupper och team mot gemensamma mål

Likheter och skillnader mellan att coacha individer och grupper

Grupp-processer

Integrering av propellermodellen (Det coachande ledarskapet)

ICF:s kärnkompetenser som gruppcoach

Reflektion- dialog- insikter

Inte trodde jag då – när jag just hade lämnat en lång karriär som flygvärdinna – att jag skulle hamna på CoachCompanion genom det berömda ”bananskalet”.
Efter första tillfället var jag i tvivel om detta verkligen var för mig. Men för varje timme och varje dag av tillfällen att öva upp mina skills att ställa frågor och hjälpa någon annan att bli sitt bästa jag: så upptäckte jag att också jag själv gick samma utveckling till mötes.
Från frågan ”Men nu då?” till ” Nu så!” har vägen gått via både tårar, känslostormar och många nya insikter. ”Att vara framme” genom ett certifikat är inget mål i sig, det är snarare en pågående resa som aldrig tar slut. Men jag är åtminstone nu beredd och rustad med en hel verktygslåda, som jag är ivrig att använda i partnerskap med klienter som vill ta nästa steg mot större självkännedom och självförverkligande.
Jag rekommenderar alla att gå en utbildning hos CoachCompanion. I andra hand rekommenderar jag att boka tid med en certifierad coach från CoachCompanion. I tredje hand…*finns inga fler alternativ* ;-).

Anette Jernström
Inspirationsbolaget

I have started the course with CoachCompanion in 2018 and it was very transformational for me in many ways. The turbulent times have started in 2019 made it even more purposeful. Coaching taught me how to look upon many things from different perspective. It is the most value based approach I have ever experience working with many development tools. It also gave me great opportunity to extend my circle of influence and meet many wonderful people.

Paulina Pajak
Poland

Jag är så tacksam för min utbildning hos Coach Companion Jag har ju coachat hela mitt liv – men nu har jag äntligen fått en låda för mina verktyg. För nästan två år sedan började min coach-resa, full av förväntan och pirrig i magen klev jag in dom varma lokalerna på Saltmätargatan i Stockholm. Aldrig hade jag kunnat ana att jag skulle få lära mig så mycket – framförallt om mig själv. Nu är jag certifierad coach!
TACK!

Maria Erlandsson
Rektor/Coach

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING