Upplägg

2 dagars utbildning

Coachverktyg specifikt för grupper

Grundkurs Grupp- och Teamcoaching

Enkelt – Stimulerande – Roligt – Kraftfullt

Grundkurs i grupp- och teamcoaching för dig som vill coacha flera individer samtidigt, oavsett om det är i affärsmässiga sammanhang eller privata uppdrag.

Det du lär dig de här dagarna kan du använda i alla typer av grupper och team, oavsett om det är ett team med gemensamma mål eller en grupp personer med individuella mål. Det finns många likheter med att coacha flera personer än enbart en i taget. Men det finns också skillnader.

Under två innehållsrika dagar tar du med dig allt du redan kan som coach in i gruppcoachingens värld och adderar till ny kunskap.

Du får nya verktyg för att öka medvetenheten, tydliggöra mål och lösningar. Dessa kunskaper har du sedan nytta av i alla typer av grupper och oavsett i vilken roll du möter dem.

Du blir också introducerad i ICF´s (International Coaching Federation) riktlinjer och kompetenser gällande grupp- och teamcoaching.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Startdatum

Upplägg

2 dagars utbildning

Coachverktyg specifikt för grupper

Grupp-processer

För vem?

För dig som är diplomerad eller certifierad coach och vill ha verktyg för grupp- och teamcoaching.

Under två innehållsrika dagar tar du med dig allt du redan kan som coach in i gruppcoachingens värld och adderar till ny kunskap. Du får nya verktyg för att öka medvetenheten, tydliggöra mål och lösningar. Dessa kunskaper har du sedan nytta av i alla typer av grupper och oavsett i vilken roll du möter dem.

Praktisk info

2 dagars utbildning

Online

Pris

7 000 kr ex moms
(8 750 kr inkl moms)

Det känns underbart att få titulera sig som certifierad coach! Utbildningen har gett mig många nya insikter och bidragit till att jag har utvecklats både som människa och i mitt yrkesliv. Det är fantastiskt att möta människor som coach och bidra till att få andra att växa.

Stort tack CoachCompanion, ni är både professionella och empatiska!

Veronica Sandelin

Att genomgå diplomerad coach liknar ingen annan utbildning. Den ger kraftfulla verktyg och en förståelse för hur medarbetare och motivation stärks. Den har lett till genomgripande förändring i hur jag leder och mer utforskande umgås med andra men också i självledarskap. Efter påbyggnad av propellermodellen rör jag mig numera tryggt och naturligt mellan rollerna som coach, ledare och chef. Rekommenderar dessa å det varmaste och önskar bara att jag upptäckt dem tidigare. Flera rådgivarkollegor har nu också genomgått diplomerad coach. Det har vässat hela teamet, öppnat upp för nya intressanta uppdrag och redan lett till ökad kvalitet och förbättrade resultat. Nu kan vi som företagsrådgivare göra skillnad inte bara i affärsutvecklingen utan även, genom coachningen, i den personliga utvecklingen hos de företagare vi möter.

Anne Marbrandt
VD NyföretagarCentrum Öresund

Utbildningen har gett mig en helt ny bredd och djup som coach. Istället för rådgivare och mentor kan jag nu idag verkligen coacha mina klienter till en hållbar förändring som är grundad i klienten då hen är den som har bäst svar på sina lösningar.

Martin Bach
Hälsogurun

Programupplägg

Dagarna bjuder bland annat på följande innehåll:

Coachverktyg specifikt för grupper

Coacha en grupp personer mot individuella mål

Coacha grupper och team mot gemensamma mål

Likheter och skillnader mellan att coacha individer och grupper

Grupp-processer

Integrering av propellermodellen (Det coachande ledarskapet)

ICF:s kärnkompetenser som gruppcoach

Reflektion- dialog- insikter

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING