Upplägg

2 dagars utbildning

Coachverktyg specifikt för grupper

Grupp- och Teamcoaching: Grundkurs

2 dagars utbildning

Grundkurs i grupp- och teamcoaching för dig som vill coacha flera individer samtidigt, oavsett om det är i affärsmässiga sammanhang eller privata uppdrag.

Det du lär dig de här dagarna kan du använda i alla typer av grupper och team, oavsett om det är ett team med gemensamma mål eller en grupp personer med individuella mål. Det finns många likheter med att coacha flera personer än enbart en i taget. Men det finns också skillnader.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Upplägg

2 dagars utbildning

Coachverktyg specifikt för grupper

Grupp-processer

För vem?

För dig som är diplomerad eller certifierad coach och vill ha verktyg för grupp- och teamcoaching.

Under två innehållsrika dagar tar du med dig allt du redan kan som coach in i gruppcoachingens värld och adderar till ny kunskap.

Du får nya verktyg för att öka medvetenheten, tydliggöra mål och lösningar. Dessa kunskaper har du sedan nytta av i alla typer av grupper och oavsett i vilken roll du möter dem.

Du blir också introducerad i ICF´s (International Coaching Federation) riktlinjer och kompetenser gällande grupp- och teamcoaching.

Startdatum

Online

Oktober 2024

2-3 oktober
kl. 9.00 – 17.00

Praktisk info

2 dagars utbildning

Online

Pris

7 000 kr ex moms
(8 750 kr inkl moms)

Programupplägg

Dagarna bjuder bland annat på följande innehåll:

Coachverktyg specifikt för grupper

Coacha en grupp personer mot individuella mål

Coacha grupper och team mot gemensamma mål

Likheter och skillnader mellan att coacha individer och grupper

Grupp-processer

Integrering av propellermodellen (Det coachande ledarskapet)

ICF:s kärnkompetenser som gruppcoach

Reflektion- dialog- insikter

Utbildningen har gett mig en helt ny bredd och djup som coach. Istället för rådgivare och mentor kan jag nu idag verkligen coacha mina klienter till en hållbar förändring som är grundad i klienten då hen är den som har bäst svar på sina lösningar.

Martin Bach
Hälsogurun

Nu klar efter en fantastisk utbildning fylld av fina möten, kompetenta människor, inlyssnande från hjärtat, empowering, utmaningar, glädje o mod. Tack!

Maria Silverberg

Minns den där kvällen då jag lyssnade på informationen kring CC Business Hub, det kittlade till och jag valde att anmäla mig direkt samma kväll. Det är inget jag ångrar idag. Jag gillar upplägget med olika teman varje månad och två veckor efter temakvällen följs det upp av Q&A. Då har jag möjlighet att ställa frågor och dela mina funderingar med de andra.
Jag uppskattar också att det är olika personer som håller i de olika temakvällarna för här har de tagit vara på varje persons kompetens. Att få tillgång till en mentor i 90 min vid sex tillfällen är guld värd. Jag väljer mentor till varje tillfälle beroende på vilket område jag behöver utveckla just nu i min process.Jag upplevde att jag hade landat i vad det är jag erbjuder men under detta år har jag fått jobba, utforma, justera, utvecklas och hittat kärnan i mitt varför. Det har gjort att jag har landat i sköna känslor. Nu känner jag mig lugn, trygg, säker och tydlig.
Detta år har gjort att jag följer mig själv och sneglar inte på andra. Jag kan vara jag och då blir det trovärdigt och bra. Idag presenterar jag mina tjänster på ett helt annat sätt och det skapar resultat. Jag har fått nya vänner och samarbetspartners då vi har blivit en väldigt fin grupp.

Certifierad coach Cecilia Nilsson
Cecilia Nilsson

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING