2 dagars utbildning i

Propellermodellen®

En modell i coachande ledarskap

Nyckeln till det coachande ledarskapet ligger hos dig – du själv i din ledarroll. Det handlar om ditt synsätt och förhållningssätt till andra och därmed din kommunikation och relation till dina medarbetare. Det finns självfallet många nycklar på nyckelknippan till ett gott ledarskap, men detta är den första och den största. Det unika med CoachCompanions utbildningar i coachande ledarskap är att de har ett holistiskt synsätt och betraktar ledarskapet ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt från tre roller – chef, ledare och coach.

Utbildningen utgår från den så kallade Propellermodellen® vilken är varumärkesskyddad och CoachCompanions egen. Modellen beskriver vikten av att ha en god balans mellan förmågan att vara en tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach. I utbildningen får du konkreta verktyg som du omgående kan omsätta i din egen vardag när du kommer hem. Som alla CoachCompanions utbildningar bygger även denna på upplevelsebaserat lärande. Därför kommer du ges tillfälle att på olika sätt nå både nya insikter och träna på den nödvändiga balansgången mellan de olika egenskaper varje roll behöver. Det är först när de tre olika rollerna är balanserade som du får en propeller som är stor, kraftfull och agerar med full energi mot mål och resultat. En obalanserad propeller gör det motsatta.

Det coachande ledarskapet i praktiken!

Coachande ledarskap är framtidens ledarskap och innebär att ha tillit till andras potential och förmåga. Med ett coachande ledarskap skapar du goda resultat som genom motiverade och självgående medarbetare ger både positiv ekonomisk effekt samt bästa möjliga förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.

För vem?

Du som vill utveckla nya dimensioner i ditt ledarskap och som redan är diplomerad alternativt certifierad coach.

Programupplägg

Utbildningen omfattar två utbildningsdagar, alltid mellan kl. 9-17, oavsett om vi träffas i någon av våra kurslokaler eller digitalt.

Dag 1 – Presentation av Propellermodellen® och vad den innebär

Självskattning utifrån Propellermodellen®. Förutsättningar som krävs för att propellermetoden ska kunna fungera. Konsekvenser om den inte gör det. Vem är jag som tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach.

Dag 2 – Det oplanerade samtalet

Det oplanerade samtalet. Det svåra samtalet. Konflikthantering. Att coacha fler än en person samtidigt.
Du får även vår omtyckta bok Det coachande ledarskapet i praktiken – propellermodellen® av Christina Lagnelius.

Pris

7 000 kr ex moms (8 750 kr inkl moms)

NYHET!

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING

Anmäl ditt intresse här