CCE – 24 units

Mastering the Coaching Mindset

Påbyggnadsutbildning för certifierade coacher

CoachCompanion erbjuder 4 dagars påbyggnadsutbildning (2+2 dagar) och 24 CCE poäng till dig som är certifierad coach och som du kan använda vid förnyelse av din certifiering hos ICF. Intyg delas ut efter aktivt deltagande under alla 4 dagarna.

Nyckeln för att utveckla dina färdigheter i coachingen och få nya insikter är genom ständig fördjupning i kärnkompetenserna och interaktion med andra coacher.

För att ytterligare utveckla dina färdigheter, attityder och kompetenser, krävs bl.a. en miljö som förflyttar deltagaren från deras komfortzon och utmanar dem att gå djupare i att coacha dina klienter att ta risker som ligger utanför den nuvarande komfortzonen.

Inlärningsprocessen uppmuntras även genom feedback från master coachen, baserad på erfarenhet av coaching praxis.

Designade för att tillhandahålla en kvalitetsinlärningsprocess i en trygg miljö, går vi igenom processen från “good to great” medan du förfinar och finslipar dina coachkompetenser och yrkesskicklighet på dina egna villkor.

Metod

Genomgång och fördjupning i alla kärnkompetenser genom övningar, feedback samt nya verktyg. Deltagaren arbetar aktivt under hela utbildningen och interagerar med kursledaren samt övriga kursdeltagare.

För vem?

För dig som vill bli vassare och tryggare i din coachroll: certifierade coacher, coachande ledare, hälsocoacher och coacher som arbetar med förändringsprocesser.

Pris

15 900 kr ex moms (19 875 kr inkl moms)

Urval av kursinnehåll

Presentations- och introduktions-teknik

Motivation och målfokus

Konsten att omvandla rädslor till styrkor

Kartläggning av sabotörer och inre konflikt i coaching

Att arbeta med verktyg och stödja klienten mellan samtalen

Kartläggning av Kunskap/Färdigheter/Attityder som stöd mot måluppfyllelse

Kursledare

Emma Persson

NYHET!

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING

Anmäl ditt intresse här

Godkännande av villkor*