Steg 2 – Certifieringsutbildning för

ICF Coach

Bli en stjärna bland coacher

Vi ser i allt större utsträckning att marknaden har behov av och efterfrågar professionella coacher med hög yrkesmässig kvalitet. Våra kunder har lärt sig skilja på coacher och professionella certifierade coacher. Coacher som är måna om sin yrkesstolthet, som vet att kompetens är en färskvara, som fortbildar sig kontinuerligt och som naturligtvis har egen mentorcoach.

Certifieringsutbildningen är nästa steg på vägen mot professionell coaching efter fullföljd diplomutbildning och har Self Mastery som huvudtema.

Vi talar om kvalitet, kompetens, yrkesstolthet. Ödmjukhet inför insikten att övning ger färdighet och kraften i ett upplevelsebaserat lärande. Du blir inte mästare på en dag. Men framför allt talar vi om coacher som inser att det viktigaste coachverktyget är – dem själva!

Det här är utbildningen för dig som inser vikten av kvalitet och professionalism. Alla kan kalla sig coacher men här ges du möjlighet till en grundlig plattform att stå på och chans att skilja dig från mängden – samtidigt som du skapar fantastiska resultat för dina klienter.
Och dig själv!

Målet med ICF Coach

Målet med utbildningen är att bli internationellt certifierad coach på ACC eller PCC nivå i enlighet med ICF (International Coach Federation). ICF är en oberoende branschorganisation som kvalitetssäkrar coacher på nivåerna ACC, PCC och MCC.
CoachCompanion är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på PCC-nivå. Vi ger dig support under hela resan fram till din ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

För vem?

Certifieringsutbildningen är steg 2, efter diplomutbildningen för att bli certifierad coach. Du är alltså diplomerad coach och vill bli internationellt certifierad coach och gå en godkänd och kvalitetssäkrad utbildning av ICF – International Coach Federation.

Pris

29 000 kr ex moms (36 250 kr inkl moms)

Program för ICF Coach

Utbildningen innehåller åtta utbildningsdagar, alltid mellan kl. 9-17. I utbildningen ingår fem individuella mentorcoachsamtal med en professionell coach på PCC nivå. För ännu mera träning och utveckling uppmuntrar vi våra kursdeltagare att coacha varandra mellan utbildningstillfällen.

Varje utbildningsdag har sitt specifika tema, där de 8 kärnkompetenserna tränas för ökad fördjupning, förståelse och kunnande. Fokus ligger på den egna utvecklingen och det inre ledarskapet:

Dag 1

Målbild

Dag 2

From good to great!

Dag 3

Konsten att inleda ett samtal

Dag 4

It takes two to tango

Dag 5

Partnerskap

Dag 6

Sabotörer

Dag 7

Perspektiv

Dag 8

Mitt briljanta jag!

ICF-Certifiering

Efter Certifieringsprogrammets avslut genomför varje deltagare enskild muntlig examination. Du avgör själv när du är redo för detta moment.

Vid behov hjälper vi våra deltagare även med registrering på ICF:s hemsida där ett skriftligt prov genomförs innan deltagaren får sitt internationella certifikat.

Vill du satsa seriöst på din nya coachkarriär eller personliga utveckling, då är detta det rätta för dig. Vårt mål är att utbilda Sveriges bästa coacher. Vill du höra till den gruppen? Välkommen med din anmälan.

Vi tar dig hela vägen i mål!

NYHET!

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING

Anmäl ditt intresse här

Godkännande av villkor*