BLI DUBBELCERTIFIERAD

Som diplomerad coach hos CoachCompanion har du möjlighet att gå en Certifieringskurs i Sorgbearbetning via Svenska Institutet för Sorgbearbetning till ett reducerat pris – 11 900 (ordinarie pris 14 900, ex moms för företag).

Ibland kan vi när vi coachar upptäcka att gamla sorger och förluster ligger i vägen. Certifieringskursen i Sorgbearbetning ger verktyg för att hjälpa klienterna att övervinna dessa hinder.

På samma sätt har deltagare i certifieringskursen hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning möjlighet att bli diplomerade coacher hos CoachCompanion för endast 25 000 kr ex moms (ord. pris 29 000 kr ex moms ).

Läs mer: https://www.sorg.se/coachcompanion.

Fakturera utan eget företag

Är du coach och siktar på betalande klienter men inte hunnit starta eget företag än?

Gör det enkelt för dig – låt Coolcompany fakturera åt dig och du blir anställd hos dem.

Lätt och enkelt!

Kontakta Coolcompany för mer information – coolcompany.com.

Tel: 010-330 30 11 och hänvisa till vårt samarbetsavtal.

ELITE HOTELS OF SWEDEN

Elite Hotels erbjuder våra deltagare 10 procent rabatt på sin bokning. Ange CoachCompanion så får du rabatt. De har fyra hotell i Malmö och sju i Stockholm

Affärsnätverket – vår resurs, din tillgång

Handelshuset Hylén & Olsson har ett nätverk av samarbetspartners med olika kompetenser. Varje affärsområde representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område. COACHCOMPANION är en av de resurser som finns tillgängliga inom detta affärsnätverk. www.businesshouse.se