Upplägg

3 timmars utbildning

Självstudier

Verktyg för Inre Trygghet

Fortbildning

Inre trygghet gör att vi människor vågar vara oss själva, vi vågar anta nya utmaningar och vi har modet att göra förändringar som är gynnsamma för oss. Inre trygghet har en positiv påverkan på både vår livskvalitet och förmågan att nå resultat. 

I CoachCompanions fortbildning för coacher får du konkreta verktyg för att utveckla din egen och dina klienters inre trygghet. 

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Upplägg

3 timmars utbildning

Självstudier

För vem?

Diplomerade och certifierade coacher

Tacksam och glad över den möjlighet till utveckling alla ni på CoachCompanion har gett mig gör att jag nu kan fortsätta resan med ledarutveckling av klienter, grupper och organisationer jag jobbar med.
Galet duktiga och inspirerande lärare, mentorcoacher och coachingkollegor gör att CoachCompanion är ett företag som inte enbart levererar förstklassig diplomering och grund för fortsatt internationell certifiering utan är dessutom en organisation för kunskapsutbyte, nätverkande och inspiration för den eviga fortsatta utvecklingsresan.
Tusen tack, ni lever som ni lär och det som är coaching står för; Tillsammans bygger vi partnerskap för en tankeväckande kreativ process för utveckling. Igen och igen.
Ser fram emot att utvecklas vidare med er.

Helen Lagergren
ICF PCC

För mig blev CoachCompanion ett avgörande vägskäl, där jag genom deras kraftfulla utbildning har stärkt mig i mitt självledarskap.

Ellen Eriksson
Noir Stockholm
Manager/Co Founder

Nu klar efter en fantastisk utbildning fylld av fina möten, kompetenta människor, inlyssnande från hjärtat, empowering, utmaningar, glädje o mod. Tack!

Maria Silverberg

Praktisk info

3 timmars utbildning (+ ca 3 h självstudier)

Online

Tider: se PDF

Pris

1 500 kr ex moms
(1 875 kr inkl moms)

Programupplägg

Självstudier och 3 timmars utbildning online i realtid via plattformen Zoom. Självstudierna genomförs före utbildningstillfället och beräknas ta 3 timmar.

Delbetalning av din utbildning

Nu kan du delbetala din utbildning räntefritt genom Human Finans!
Läs mer om hur du gör här: DELBETALNING