Upplägg

Online eller telefon

7 tillfällen över 6 månader

90 minuter per tillfälle

Välj din Business Mentor utifrån dina behov!

Business Mentor

Förverkliga din dröm om att kunna försörja dig på din coaching

Funderar du över hur du ska marknadsföra dig, hur du ska hitta modet att sälja, hur din målgrupp ser ut, hur du ska ta betalt, hur du ska utveckla ditt företag?

Vi vet Hur!

För att kunna leva livet som egen företagare med allt vad det innebär så behövs support från någon som har gjort resan tidigare och är villig att stötta dig i ditt företagande. Vi hjälper dig gärna och vi har verktygen och expertisen som tar dig hela vägen till ditt mål.

För anmälan, kontakta oss

Ladda ner

Upplägg

Online eller telefon

7 tillfällen över 6 månader

90 minuter per tillfälle

Välj din Business Mentor utifrån dina behov!

Pris

17 500 kr ex moms

Upplägg

Du får möjligheten att välja mellan flera olika Business Mentorer som alla har erfarenhet av att driva eget företag. Du väljer från gång till gång vem du vill samarbeta med utifrån vad du behöver just där och då.

I upplägget ingår 7 tillfällen och varje tillfälle är 90 minuter och detta sker under en period på 6 månader. Du bokar sessionen direkt med vald mentor och kommer överens om en tid som passar er båda. Sessionerna äger rum via telefon eller en digital plattform.

Vi rekommenderar att du väljer olika Business Mentorer för att få ut så mycket som möjligt i utvecklingen av dig och ditt företag.