Mentorcoacher

Vill du få ut det mesta och bästa i din resa mot att bli certifierad coach?

Syftet med mentorcoaching är att utveckla dig i din coachkompetens. Du kanske behöver timmar och träning för att gå mot internationell certifiering eller känner helt enkelt behov av att förkovra dig i dina coachkompetenser.

CoachCompanion har speciella coacher som är vana mentorcoacher. Genom att vi är ett ACTP företag (Aproved Coach Training Program) via ICF har vi rätt att själva genomföra den muntliga certifieringen på internationell nivå för ACC och PCC. Därför har vi lång erfarenhet av att ge både muntlig och skriftlig feedback. Det ingår även i våra coachutbildningsdagar med regelbundenhet.

Vem passar dig bäst? Läs gärna igenom presentationerna nedan och välj det Mentorcoachpaket som passar dig bäst. Kontakta oss för mer information och val av mentorcoach på info@coachcompanion.se

Mentorcoachpaket

3 samtal 1500 kr per samtal exklusive moms (1875 kr inklusive moms)
5 samtal 1200 kr per samtal exklusive moms (1500 kr inklusive moms)
10 samtal 1000 kr per samtal exklusive moms (1250 kr inklusive moms)

Våra mentorcoacher

 

Johanna Nilsson
ICF Professional Certified Coach (PCC)

Språk: Svenska och Engelska

Hej! Jag heter Johanna Nilsson och är en generös, tydlig och uppmärksam coach. Om du vill ge mer plats till din naturliga kraft så hjälper jag dig gärna. Jag erbjuder kraftfull mentorcoaching som berör. Hjälper dig att stanna upp – för att kunna tänka större. Tillsammans utforskar vi det du längtar efter. Och går från idé till verklighet.

Under 20 år har jag arbetat med virvlande förändringsprocesser inom statlig, kommunal och privat sektor. Jag är en entusiastisk beteendevetare och PCC-coach med kompetens även inom projektledning och MI (Motiverande samtal). 2012 gick jag min första coachutbildning och insåg att mod och nyfikenhet är muskler som går att träna. 2016 förverkligade jag en stor dröm då jag sa upp mig och efter många års längtan blev min egen chef i min egen verksamhet – Pausera. Jag älskar att coacha och stötta chefer och medarbetare både enskilt och i grupp. Och låter gärna naturen få ta plats under samtalen.

Med mig som mentorcoach kommer du att förstå mer om vem du är. Och bli den du vill vara. Komma närmre din naturliga kraft. Och förverkliga dina drömmar av bara farten – när du låter den där magiska kraften få bre ut sig riktigt, riktigt ordentligt. Varmt välkommen!

 

Marianne Jönsson
ICF Professional Certified Coach (PCC)

Språk Svenska och Engelska

Hej, mitt namn är Marianne Jönsson. 2012 gick jag diplomutbildningen och dörren till en ny värld öppnades. För mig var det som att komma hem till mig själv! Coachens verktygslåda är kraftfull i all sin enkelhet och det är svårt att på förhand veta vilken kraftfull fråga som leder till nya insikter och genombrott. Magi uppstår i denna kreativa och skapande process. Jag coachar individer i förändring och utveckling och hjälper dem att finna sitt unika sätt att leda sig själv och andra. Mitt mål är att inspirera till nya tankar och insikter med hjälp av det coachande förhållningssättet.

Jag är ICF Professional Certified Coach (PCC) och mentorcoach. Livet har gett mig utmaningar och livet har gett mig möjligheter till personlig utveckling. Livet gav mig en resa med mig som ofrivillig resenär. Jag vet känslan när livet från en sekund till en annan utan förvarning tar en helt annan riktning. Att falla handlöst ned i det mörkaste och djupaste hål och då med en känsla av att hålet är bottenlöst. En resa som utmanat mig, mina tankar och känslor, en resa som har krävt min närvaro här och nu. Tacksamhet till allt som är! 

Min bakgrund består av lång arbetslivserfarenhet i det privata näringslivet samt flera år som arbetsmarknadscoach. Naturen är en viktig källa för återhämtning och den ger mig utrymme för kreativt skapande!

Ser fram emot ett gott samarbete!

 

 

Elisabeth Brage
ICF Professional Certified Coach (PCC)

Elisabeth Brage är en interkulturell ledarskapskonsult och coach som har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla internationella organisationer i ledarskap. Hon utbildar och coachar i interkulturellt ledarskap till utländska och svenska chefer och ledningsgrupper.  Arbetet handlar till stor del om att hjälpa till att åstadkomma förändringar hos människor och organisationer. Utbildningarna och coachingen är handfast och inriktad på konkreta verktyg för förändring och handlar oftast om långa processer på upp till ett år. Elisabeth både föreläser på seminarium som på kickoffer och utbildar i längre processer över tiden. Förutom att jobba med näringslivet utvecklar hon också ledare inom kommun och landsting och speciellt inom sjukvårdssektorn. Konceptet inom interkulturell kommunikation har utvecklats under många år inom företaget.  Hon har en utpräglad förmåga att leda, stimulera och motivera människor genom en stark intuition, lyhördhet och analytisk förmåga. Hennes profil är interkulturell kommunikatör och specialist inom områdena: utbildning, HR, ledarskap, rekrytering och organisation.

 

Lena Sifversson
ICF Professional Certified Coach (PCC)

Språk Svenska

Hej, jag heter Lena och jag har en stark drivkraft i att se människor utvecklas och lyckas nå nya mål.

Jag har lång livserfarenhet av både det goda och smärtsamma i livet och har i mitt yrkesverksamma liv alltid varit i utvecklande verksamheter bl.a. som utbildare, konsult, friskvård, säljcoach, försäljningschef, och numera 11 år som egen företagare. Jag har en stark intuition, skapar tillit och förtroende och har alltid en stark tillit till din inre kapacitet. Genom coaching är allt möjligt även drömmar du idag inte är medveten om kan bli verklighet.

Är idag engagerad i CoachCompanion som professionell coach (PCC-nivå) mentorcoach och utbildare på diplomutbildningen samt i att coacha grupper.

Är för övrigt en livsnjutare och älskar musik, vinterbadare, njuter av natur, vänner och familj.

Vore fint att få vara medresenär i din utveckling både som person och som coach.

 

Niklas Brohlin

ICF Professional Certified Coach (PCC)

Hej, jag heter Niklas. Jag startade min personliga utveckling med coaching 2011. Jag har en genuin nyfikenhet på mänskliga beteenden. Mina möten med människor från olika miljöer, branscher och kulturen ger mig många värdefulla insikter om hur vi kan förändra våra liv, beteenden och uppnå hållbar förändring, framgångar och lycka. För närvarande arbetar jag som professionell coach, mentorcoach och utbildare på både diplom och certifieringsnivå, oftast i Sverige. Jag har 2700 klient-timmar i min loggbok så här långt, certifierad på PCC nivå och går snart mot MCC nivå.

Jag äger 5 företag i andra branscher än personlig utveckling samt är styrelseledamot i CoachCompanion sedan 2016. Min stora passion är att vara kreativ på olika sätt. Jag älskar musik, både att lyssna på och skapa, skriva och måla. Jag älskar att resa runt I världen och att samla upplevelser! Ser framemot att få kontakt med dig och samarbeta för ditt växande som coach och din personliga utveckling.