Mentorcoach

Din resa mot att bli certifierad coach
Mentorcoach på Svenska och Engelska

Elisabeth Brage

 

ICF Professional Certified Coach (PCC)

 

Elisabeth Brage är en interkulturell ledarskapskonsult och coach som har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla internationella organisationer i ledarskap. Hon utbildar och coachar i interkulturellt ledarskap till utländska och svenska chefer och ledningsgrupper.  Arbetet handlar till stor del om att hjälpa till att åstadkomma förändringar hos människor och organisationer.

Utbildningarna och coachingen är handfast och inriktad på konkreta verktyg för förändring och handlar oftast om långa processer på upp till ett år. Elisabeth både föreläser på seminarium som på kickoffer och utbildar i längre processer över tiden. Förutom att jobba med näringslivet utvecklar hon också ledare inom kommun och landsting och speciellt inom sjukvårdssektorn.

Konceptet inom interkulturell kommunikation har utvecklats under många år inom företaget.  Hon har en utpräglad förmåga att leda, stimulera och motivera människor genom en stark intuition, lyhördhet och analytisk förmåga. Hennes profil är interkulturell kommunikatör och specialist inom områdena: utbildning, HR, ledarskap, rekrytering och organisation.

Certified Coach

ICF Professional Certified Coach (PCC)

 

Erfarenhet

25 års lång arbetslivserfarenhet av att utveckla internationella organisationer i ledarskap.

 

Språk

Svenska 

Kontakta oss