Månadens medarbetare maj 2018

Månadens medarbetare: Elin Redfors
Administratör och Konferensvärdinna i Malmö

 

CoachCompanion har begåvats med en ny administratör/konferensvärdinna i Malmö, Elin Redfors.

Elin har vikarierat ett par månader hos oss på halvtid och kommer nu gå upp till heltid, inkluderande även konferensservice, då Eva går i pension.

Elin är skicklig korrekturläsare, en hejare på sociala media, noggrann och strukturerad, talar flytande franska mm mm. Elin är därmed en väldigt stor tillgång som admin och kommer även bli det som konferensvärdinna utifrån hennes serviceintresse och praktiska handlag.

Välkommen i teamet Elin och välkomna alla våra kursdeltagare att kontakta Elin när ni har frågor/önskemål av varierande slag. Ni kommer bli väl omhändertagna.

Christina Lagnelius
Owner and founder

Elin har ordet:

Jag är tacksam över att vara där jag är idag. Tacksam över att få vara en del av CoachCompanion och otroligt nyfiken på fortsättningen. Nu går jag diplomutbildningen och bara tanken på den får mig att le. Det känns bra och givande, inte bara inom coachingen utan för mig personligen och mina relationer – för allt och alla i mitt liv.

I min historia finns det flera språngmarscher, hopp och segelflygningar. I fyra år studerade jag internationell ekonomi, statsvetenskap och franska. Det kombinerade jag med förtroendeuppdrag för Rädda barnen, Var Glad spexet och Svenska kyrkan.

Inom Svenska kyrkan och dess globala nätverk har jag fått lära känna många människor. En särskilt viktig erfarenhet gjorde jag när en luthersk kyrka i Brasilien bjöd in mig till sitt församlingsliv och lät mig vara en del av deras diakonala verksamheter. Jag bodde på ett internat på en lantbruksskola och lärde mig ofattbart mycket. Det jag uppskattade mest, och ofta påminner mig om sedan dess, är speciella människomöten. Den gemenskap och kärlek vi delade.

Nyfiken som jag är så lyssnade jag intensivt dagarna igenom. Jag härmade kroppsspråk och ljud och efter en månad skapade jag tillräckligt många egna meningar för att göra mig förstådd. Jag tog alla chanser till samtal på portugisiska och de flöt så småningom på riktigt bra.

Nu när jag har haft mina första utbildningsdagar på CoachCompanion så slår det mig att mina brasilianska vänner betedde sig lite som coacher. I samtal med mig så var de nyfikna, tålmodiga och ständigt bekräftande. De fick mig att känna mig trygg och motiverad att träna. Den känslan har jag även nu under utbildningen. Jag ser verkligen fram emot kommande moduler och coachsamtal. Jag ser också fram emot alla samtal vi kommer att ha när vi möts i lokalerna i Malmö eller pratar i telefon. Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *