Månadens medarbetare juni 2018

Emma Persson
Styrelseordförande och Utbildare

Emma är en stjärna i sig. Dessutom är hon en stjärna på allt hon företar sig. Hon är vår stora tillgång både som utbildare, coach och styrelseordförande i CoachCompanion. Tack vare sin ickesvenska bakgrund och sin utbildningserfarenhet har hon aldrig lärt sig Jantelagen och agerar därmed det coachande förhållningssättet med full naturlighet, utgår från att det är självklart med stora drömmar och att allt går. Du är en sann förebild Emma.

Christina Lagnelius
Owner and founder

Emma har ordet:

Vad är möjligt om allt är möjligt?

April 2012, då började jag min Coachutbildning. Hade väntat länge, ringt runt och gått på olika företag som erbjuder, vid första ögonkastet, samma sak. Djupt inne är det helt annorlunda. Hur ser förtaget på mig? Vilka möjligheter finns för var och en av oss nyfikna, reserverade nybörjare, som kommer till dag 1 och M1?
Idag, 2018 är jag, bl a styrelseordförande för företaget. Kanske enklaste svar till er alla er som undrar hur ser företaget på sina kursdeltagare. Allting är möjligt!

Hur gjorde jag det? Låter som Framtidsjaget, övningen från Diplomutbildning. Jag tror jag varit allting på CC. Gått igenom alla trappor.  Gått diplomutbildningen, certifieringen, alla moduler.  Varit assisterande, trainee, modulcoach, mentorcoach, utbildare i diplom, kokat kaffe och städat.

Arbetat med Christina med program för fortbildning, genomfört Det coachande ledarskapet på engelska för en internationell grupp, varit och är aktiv i sälj eller snarare sagt att jag delar med mig av mina erfarenheter. Jag vet vad utbildningen gett mig: och min generositet tillåter inte att jag håller den informationen för mig själv. Jag delar gärna med mig! Jag är ju också en nöjd kund och vet exakt vad vi erbjuder och vad vi kan göra för dig och tillsammans med dig!

Idag är jag utbildare i certifieringsprogrammet, genomför många av våra externa utbildningar, företagsanpassade utbildningar och genomför muntliga examinationer för CPR.

Jag har koll på siffror, tillsammans med teamet tänker framåt: har både kortsiktiga som långsiktiga mål i sikte och är sammankallande inför våra stora beslut.

Vad gör jag mera?

Jag tänker på detta företag som har förändrat mig till en bättre version av mig själv. Jag har förmån att se många människors liv förändras till det bättre. Vi tränar coacher som sedan hjälper andra människor att leva sitt drömliv. Tillsammans förändrar vi världen. Välkommen till oss med dina unika gåvor och talanger. Vi har plats för alla!

Vi växer och expanderar. Det roligaste är att vi gör det tillsammans. Vårt härliga team är en stor familj vilken jag är glad att vara en del av. Det är du med, kära kursdeltagare. En del av vår familj.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *