Kostnadsfri coaching av kursdeltagare i diplomutbildningen

Skulle du vilja ha en coach men inte har de ekonomiska förutsättningarna? I så fall finns en möjlighet att bli övningsklient till en av våra kursdeltagare i diplomutbildningen. Det ingår i deras utbildning. Det är helt kostnadsfritt för övningsklienten. Däremot är det ändå viktigt att ta det på allvar. Har du tackat ja till att bli övningsklient ska du vara beredd att genomföra de antal samtal ni kommit överens om. Deltagaren behöver nämligen alla sina klienttimmar för att få gå upp i diplomering.

Vi kan inte garantera dig en coach under utbildningen. Vid nya utbildningsstarter ger vi dock information om intresserade övningsklienter och deltagarna avgör sedan själva om de hittar dem i sitt eget nätverk eller från vår lista. Ofta brukar deltagarna uppskatta att få klienter som de inte sedan tidigare känner, varför chansen att bli övningsklient är god.

Våra övningsklienter brukar överlag vara mycket nöjda med resultatet av den coaching de fått av våra kursdeltagare. Så passa på, detta är ett fantastiskt tillfälle att få kostnadsfri support att nå dina mål.

Anmäl ditt intresse till info@coachcompanion.se, tack!

”Som frilandsjournalist, fotograf och föredragshållare har jag alltid många järn i elden. Det är lätt att känna sig splittrad. Nu fokuserar jag på de fyra bitarna i min karriär som är viktigast. Sen jag började coachas har jag fått mycket mer gjort. På kortare tid. Sen är jag ledig!”