Få rabatterad professionell coaching av våra deltagare i det internationella certifieringsprogrammet

Våra diplomerade coacher som förkovrar sig i sin coaching går vårt nio månaders program för att bli internationellt certifierade coacher (ICF)

Som en del i sin utbildning har de också betalande klienter men oftast till ett rabatterat pris.

Skulle du vara intresserad av denna förmån tar du kontakt med vår admin – info@coachcompanion.se, så lotsar vi dig vidare.

Här nedan ser du några exempel på nöjda klienter. Nästa gång kanske det är du som är nöjd och glad med de små eller stora förändringar du genomfört i livet tack vare god coachsupport.

“Jag har gått på många ledarkurser, träffat coacher och andra människor som har till uppgift att få människor att bli sitt bästa jag. De har dock saknat den viktigaste förmågan som just Terron har, vilken är att förmå människor att våga sig ut på hal is, men samtidigt i väl avvägd balans mellan att känna sig på säker mark/riskera något”

Eva Balksjö, HR Chef Moderaterna

 

Coach: Terron Musgrove, www.musgrove.se

”Det enklaste sättet att nå sina mål är att ta hjälp av en coach. Inom idrottsvärlden är det helt naturligt men i affärslivet kanske ännu inte så vanligt. Men att ha någon utomstående som ifrågasätter och hjälper en att tänka rätt, ge feedback och ställa utmanande frågor hjälpte mig att bättre förstå ur jag bör tänka.


Marina hjälpte mig med verktyg och metoder för att formulera mina mål och min väg dit. Jag ger henne härmed mina varmaste rekommendationer.”

Stefan Nilsson

 

Coach Marina Simonsson, NewExpansion, Coach@marinanewexpansion.se

”Anna coachade mig för att komma framåt i min roll som egen företagare, samt privatperson och inom de olika segment av livet som detta omfattar. Hennes enorma lugn, professionalism och förmåga att se klart och följa igenom gjorde att jag kände mig trygg i varje steg under coachingen. För min del så fångade Anna upp många saknade pusselbitar enbart genom sin förmåga att guida mig i rätt riktning och hjälpa mig att komma fram till svaren. Efter min första session med Anna har jag känt en kombination av harmoni och en ny sorts målmedvetenhet som inte funnits där tidigare och jag ser fram emot fler sessioner med Anna och jag rekommenderar henne varmt”

Jael Petersson, Mäklare, Frankrike

 

Coach Anna Weisz Rinkeberg, coachandelivsdesign@gmail.se

”Utan tvekan den bästa coachen i Europa som jag haft! Anna har ökat mitt medvetande till en höjd jag inte trodde var möjlig”

Mathilda

Coach Anna Bursell, www.annabursell.com

”Tack vare Marinas förmåga att fånga upp det väsentliga, lyssna mellan raderna och vägleda rätt har jag återfunnit ”min kärna”. Utmaningar har istället öppnat möjligheter och gett hopp och styrka. Fantastiskt givande!”

Sofia Söderbäck, Kvalitets- och utvecklingschef

 

Coach Marina Simonsson, NewExpansion, Coach@marinanewexpansion.se

”Coaching från Magnus hjälpte mig att hålla ett klart fokus på mina möjligheter att utvecklas som ledare vid ett spännande karriärskifte”

Marie W Lindholm, Head of Technology Innovation, Silence Therapeutics

 

Coach Magnus Andersson, www.ideate.se

”Anna frågar de rätta frågorna och är väldigt uppmuntrande. Bra stöd och lyfter mig upp och får mig att se mina egna styrkor. Efter en timmes session har hon bidragit till att min hela sinnesstämning har skiftat från negativ till hoppfull och full av energi.”

Zana

Coach Anna Bursell, www.annabursell.com