Julhälsning

                        God Jul och ett riktigt Gott Nytt år!

Det har varit ett händelserikt år för oss på CoachCompanion med livets alla ingredienser.

Vi vill passa på att tacka för alla hälsningar och för all kärlek vi har fått i samband med Christina Lagnelius bortgång. Det värmer och stärkar oss.

Det börjar bli dags att avsluta 2018 och välkomna 2019. Tillsammans tar vi stafettpinnen och sprider Chirstinas livsverk och coaching vidare – Tillsammans förändrar vi världen!

Vi önskar hela vårt nätverk en magisk jul och ett riktigt gott nytt år.

Vi har stängt under jul och nyår och öppnar igen den 2 januari.

Ditt CoachCompanion

Skapa en lugn och fridfull jul

Många upplever december och julen som årets stressigaste period. Med enkla medel kan vi skapa lugn och frid i oss själva. På SoundCloud har vi samlat landa övningar, visualiseringsövningar och mindfulness övningar. Ladda ner appen och sök upp CoachCompanion. I våra spellistor hittar du kanske din nya favorit.

Strategier för att hitta sitt inre lugn är värdefullt och ger ökad livskvalitet. Testa och se vad det ger dig.

Boktips!

Vi, som de flesta i vårt nätverk, brinner för personlig utveckling. Vilket är ditt bästa boktips inom området personlig utveckling?
Julen närmar sig och varför inte hjälpa varandra med julklappstips.
Många av våra deltagare har skrivit böcker och vi välkomnar även “våra” författare att lyfta sina böcker, även om boken inte handlar om just personlig utveckling.
Skriv ditt tips i kommentarerna på vårt inlägg Boktips! på Facebook.

                                                     ICF Coachpodden

Vi är så stolta över vår mentorcoach Johanna Nilsson som tillsammans med coachkollegan Carin Hansdotter Bladh startar upp ICF Sveriges podd som ska ge röst åt professionell coaching och ICF.

De kommer att podda med ICFs elva kärnkompetenser och etiska riktlinjer som gnistrande ledstjärnor. Ambitionen är att på olika sätt spegla dessa genom exempel och i samtal, ibland tillsammans med spännande gäster och med input från dig som lyssnar.

Vilka ämnen vill du att podden ska ta upp? Mejla dina idéer till på podd@icfsverige.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *