AGRUPPER MOT MÅL OCH RESULTAT

Prova på professionell coaching under en kväll.

Brinner du för att hjälpa andra och vill bli ännu bättre på det? Vill du utveckla ditt ledarskap och få verktyg för att skapa bestående resultat? Vill du göra positiva förändringar i ditt och andras liv? Då är det här något för dig.

Introduktionskursen vänder sig till dig som vill veta mer om professionell coaching och coachande ledarskap. Du kanske söker efter en coachutbildning eller är nyfiken på vad coaching är? Alla är välkomna! Kom och få en inblick i coachvärlden och känn CoachCompanion på pulsen.

Du får konkreta verktyg som du kan ta hem och använda direkt. Du får prova på coaching och lära dig mer om professionell coaching och coachande ledarskap.

Du betalar endast 100 kr i självkostnadspris för gemensam måltid.

Datum

Malmö – Plats: Stortorget 9 – Tid: 16.30-20.00

7 november-19

16 januari-20

5 mars-20

23 april-20

28 maj-20

Stockholm – Plats: Saltmätargatan 5 – Tid: 16.30-20.00

21 november-19

16 januari-20

12 mars-20

5 maj-20

Utbildare

Magdalena Lindhard i Malmö

Magdalena Lindhard är Utbildare och Mentorcoach

”Jag har under de senaste 25 åren arbetat med service, kundrelationer och försäljning i olika former. Jag har erfarenheter av att verka som marknad – och försäljningschef, konsult samt projektledare. Jag brinner för personlig utveckling, coachande ledarskap och att coacha och utveckla team”

Maria Jonzon i Stockholm

Maria Jonzon är Utbildare och Mentorcoach

“Jag har under de senaste 20 åren arbetat med kompetensutveckling i olika former. Jag har erfarenhet av att arbeta med chef- och ledarskapsutveckling, medarbetarskapsutveckling, utbildningar i försäljning och kundservice, personlig utveckling samt att hjälpa människor att skapa hållbara liv för att förhindra stressrelaterade sjukdomar.” 

Anmälan

Anmäl dig redan nu och bjud gärna med vänner och kollegor. Vi har begränsat med platser så föranmälan krävs. Du anmäler dig genom att swisha 100 kr till 1235202874 och skriver: Intro samt datum för kursen i Meddelande-rutan. Anmälan är bindande och återbud lämnas senast 24 timmar innan kursen.

Information

Vill du veta mer? Maila till Magdalena på magdalena.lindhard@coachcompanion.se