AGRUPPER MOT MÅL OCH RESULTAT

Prova på professionell coaching under en kväll.

Helt kostnadsfritt!

Brinner du för att hjälpa andra och vill bli ännu bättre på det? Vill du utveckla ditt ledarskap och få verktyg för att skapa bestående resultat? Vill du göra positiva förändringar i ditt och andras liv? Då är det här något för dig.

Introduktionskursen vänder sig till dig som vill veta mer om professionell coaching och coachande ledarskap. Du kanske söker efter en coachutbildning eller är nyfiken på vad coaching är? Alla är välkomna! Kom och få en inblick i coachvärlden och känn CoachCompanion på pulsen.

Du får konkreta verktyg som du kan ta hem och använda direkt. Du får prova på coaching och lära dig mer om professionell coaching och coachande ledarskap.

Datum

Malmö – Plats: Stortorget 9 – Tid: 16.30-20.00

16 april-19

15 maj-19

Stockholm – Plats: Saltmätargatan 5 – Tid: 16.30-20.00

8 maj-19, detta tillfälle gäller tiderna 17:30-21:00

3 juni-19

Utbildare

Lena Sifversson i Malmö

Lena Sifversson är Utbildare och Mentorcoach

”Som en röd tråd genom mitt hittills yrkesverksamma liv har jag arbetat med utveckling och utbildning. Jag har erfarenheter av att verka som konsult, utveckling av kundrelationer och kundservice, friskvård, säljcoach, försäljningschef , projektledare och numera 10 år som egen företagare.”

Maria Jonzon i Stockholm

Maria Jonzon är Utbildare och Mentorcoach

“Jag har under de senaste 20 åren arbetat med kompetensutveckling i olika former. Jag har erfarenhet av att arbeta med chef- och ledarskapsutveckling, medarbetarskapsutveckling, utbildningar i försäljning och kundservice, personlig utveckling samt att hjälpa människor att skapa hållbara liv för att förhindra stressrelaterade sjukdomar.” 

Anmälan

Anmäl dig redan nu och bjud gärna med vänner och kollegor. Vi har begränsat med platser så föranmälan krävs.

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till magdalena.lindhard@coachcompanion.se och uppger vilket datum du vill delta samt namn, mailadress och telefonnummer. Anmälan är bindande och återbud lämnas senast 24 timmar innan annars tillkommer en kostnad på 500 kr.

Information

Vill du veta mer? Maila till Magdalena på magdalena.lindhard@coachcompanion.se