Hyr lokal hos oss i Stockholm

Är du deltagare på vår utbildning? Information finns längre ner på sidan.

Våra kursdeltagare brukar uppskatta våra vackra och trivsamma lokaler. Därför vill vi gärna ge fler tillgång till dem. Våra utbildningslokaler i Stockholm går att hyra per hel eller halvdag, även kväll, för utbildning, workshops eller konferenser. Samtalsrum hyrs per timme. Våra vackra lokaler lämpar sig även för fester, kick-off och liknande.

Vi har en utbildningssal och ett samtalsrum.

Utbildningssalen är 24 kvm, det finns whiteboard. Max 16 personer i U sittning, 20 i biograf sittning.
Heldag 2600 kr (8 timmar)
Halvdag 1900 kr (4 timmar)
Kväll 1100 kr (3 timmar)
Timpris 880 kr

Priserna är exklusive moms och gäller för påbörjad timme.

Samtalsrummet är 10 kvm, inrett med två snurrfåtöljer, whiteboard och ett litet bord.
150 kr/timme exkl. moms (125kr/timme exkl. moms för Alumni). Priserna gäller för påbörjad timme.

Vid bokning

Innan bokning kan göras i vår kalender så behöver vi ha mottagit ett signerat exemplar av dokumentet Uthyrningsregler i Stockholm Ladda ner dokumentet och skriv ut, signera och fota eller scanna och mejla till info@coachcompanion.se alternativt posta till CoachCompanion, Stortorget 9, 211 22 Malmö

När dokumentet har kommit oss tillhanda skickas ett mejl till dig med portkoder till lokalerna. Du är då välkommen att skapa en inloggning till vår kalender (se längst ner på sidan). Logga in och boka de tider som passar dig. (Samtalsrum 2 bokas en timme i taget men det är tillåtet att boka flera timmar efter varandra.)

Vid bokningar som är tre timmar eller längre skickas ett meddelande till info@coachcompanion.se om att bokning har skett.  Vid kortare bokningar behöver inte meddelande skickas utan det räcker att göra bokningen i kalendern.

Hyran

Hyran betalas i samband med att bokningen görs i kalendern.

Betala via Swish till nummer 1235202874, skriv i rutan för meddelande ordet Lokalhyra samt datum och klockslag för bokningen (t.ex. Lokalhyra 5/11 kl 14-16).

Önskas faktura så tillkommer en faktureringsavgift. Mejla faktureringsuppgifter till info@coachcompanion.se. Faktureringen görs 30 dagar innan bokningen med 30 dagars betalningsvillkor.

Alla bokningar av CoachCompanions lokaler är bindande.

Priserna gäller för påbörjad timme.

Avbokningsregler

Avbokning sker skriftligen till info@coachcompanion.se 
Undantag görs vid skälig orsak och ska kunna bekräftas genom uppvisande av läkarintyg.

  • Utbildningssalen

Vid avbokning minst 30 dagar innan återbetalas hela beloppet

Vid avbokning minst 7 dagar innan återbetalas halva beloppet

Vid avbokning mindre än 7 dagar innan sker ingen återbetalning

  • Samtalsrum

Vid bokning på 1 timme eller 2 timmar:
Vid avbokning minst 24 timmar innan återbetalas hela beloppet. Vid avbokning kortare än 24 timmar innan sker ingen återbetalning.

Vid bokning på 3 timmar eller längre:
Vid avbokning minst 3 dagar innan återbetalas hela beloppet. Vid avbokning mindre än 3 dagar innan sker ingen återbetalning.

 

Är du deltagare i vår utbildning?

I mån av plats får deltagare i vår diplomutbildning hyra våra samtalsrum kostnadsfritt för att ha coachsamtal med sina övningsklienter.

I mån av plats får deltagare i certifieringsprogrammet hyra våra samtalsrum kostnadsfritt för att ha samtal med sin parcoach. Det är kostnadsfritt därför att övningsklienter är en obligatorisk del av diplomutbildningen och parcoaching är en obligatorisk del av certifieringsprogrammet.

Deltagare som vill boka samtalsrum för något annat ändamål får göra det till ett rabatterat pris, 125 kr exkl. moms per timme.

Deltagare i Stockholm

Följ dessa steg:

  1. Ladda ner och skriv ut Uthyrningsregler i Stockholm Uthyrningsregler i Stockholm
  2. Skriv startdatum för din grupp tex 181122 och signera
  3. Fota eller scanna in och mejla till info@coachcompanion.se alternativt posta till CoachCompanion, Stortorget 9, 211 22 Malmö
  4. När dokumentet har kommit oss tillhanda skickas ett mejl till dig med portkoder till lokalerna. Du är då välkommen att skapa en inloggning till vår kalender (se nedan). Logga in och boka den tid som passar dig. Samtalsrum 2 bokas en timme i taget men det är tillåtet att boka flera timmar efter varandra.
  5. I bokningen i skriver du ÖK (Övningsklient) eller PC (Parcoaching) på samma rad som ditt efternamn. Om du är mentorcoach skriver du MC intill ditt namn.
  6. Lycka till med coachsamtalen!

Deltagare i Malmö

I Malmö har vi en kalender i pappersformat som ligger på ett bord i entrén. Välkommen att själv göra en bokning i kalendern. Om du inte är på plats i lokalerna så ring 040306860 eller mejla info@coachcompanion.se så gör vår administratör en åt dig. Bokningar kan göras under kontorstid mellan kl 8 och 17 på vardagar.

I bokningen står ditt namn, tiden som bokningen gäller samt lokalens namn. Vi har två samtalsrum. Akvariet hyr vi ut i första hand, först när det är bokat kan Loungen bokas.

  • Akvariet har glasväggar och ligger mitt emot utbildningslokalen.
  • Loungen ligger vägg i vägg med utbildningslokalen. Här finns soffgrupp och matbord för förtäring av frukost och fika.

 

Kalendern över vår utbildningslokal och vårt samtalsrum (rum 2) i Stockholm på Saltmätargatan 5