Coacher

Johanna Nilsson

ICF Professional Certified Coach (PCC) – Motiverande samtal (MI) – Pedagog

Hur ser din paus-knapp ut?

Jag coachar dig som vill stanna upp och se vad som händer. När du pauserar mera blir det enklare att fortsätta framåt. Du förstår vem du är – och blir den du vill vara. Jag erbjuder kraftfulla coachpaket med 4, 8 eller 12 samtal. Ett extra uppföljningssamtal ingår.

Du är värd en paus. Stanna upp tillsammans med mig. Och se vad som händer.

Välkommen att kontakta mig på johanna@pausera.se, 070 998 12 48 och www.pausera.se.

 

Maria Jonzon

ICF Associate Certified Coach (ACC) – Mindfulnessinstruktör – Certifierad Extended Disc

Vill du hitta lugnet?

Jag hjälper dig som vill göra upp med stressen i ditt liv, prestationsångesten och din inre kritiker. Med egen erfarenhet av att känna sig otillräcklig, mycket oro samt utmattningssyndrom har jag hittat mitt lugn. I stora drag handlar det om att öka sin medvetenhet, lära sig strategier för att lugna sig själv samt träning.

Jag erbjuder en skräddarsydd lösning för dig och dina behov och dessutom får du ta del av mina bästa strategier och tips för stresshantering.

Vill du veta mer? Kontakta mig på maria.jonzon@coachcompanion.se eller 0734049600.