COACHUPPDRAG

Känner du dig otillräcklig, har svårt att hinna med, lyckas inte nå dit du längtar? Eller vet du inte vart du ska ta vägen utan kör bara runt runt i samma rondell varv efter varv?

Då är du inte ensam, så känner sig de flesta av oss av och till i livet. Men det som skiljer de flesta från de som blir coachklienter det är att coachklienten är modig nog att våga inse sin situation, OCH är beredd och villig att göra något åt den. Coachklienten är också klok nog att inse, att måluppfyllelse och resultat kommer betydligt snabbare med en kompetent supporter på vägen.

En professionell coach supportar dig att hitta dig själv i allt som verkar oöverstigligt, det som stämmer för dig och det du verkligen vill i livet och yrkeslivet (inte vad andra vill eller tycker). En coach hjälper dig hitta alla dina fantastiska inneboende styrkor och unika gåvor och talanger samtidigt som han också möter dig med full respekt i din skörhet. Så byggs förtroende som skapar de bästa förutsättningar för ett gott samarbete med oanade resultat.

Vad skulle det ge dig att ha en egen coach? Våga drömma och kontakta oss sen för en förutsättningslös diskussion. Vi har coacher på alla nivåer och prisklasser, både för företagskunder och privatpersoner, allt från masternivå till kursdeltagare som ger kraftiga rabatter under sin certifieringsutbildning och diplomeringsdeltagare som har pro bono klienter.

Kontakta Johnny Ganeryd, johnny.ganeryd@coachcompanion.se, +46 768 714911.

Vi ser fram mot att höra av dig. Välkommen att ta det första steget mot ett nytt (arbets) liv – så som du vill ha det.

Jag har under en längre tid blivit coachad av Lasse på Longwind Coaching och det bästa är när jag blir utmanad och pushar mig själv, vare sig det är i privatlivet eller i mitt jobb i HHC.

Det kan vara allt från att prioritera bättre till att lyssna bättre på människor i min omgivning eller hitta balansen i livet.

Coaching är inte för alla men om man verkligen vill utvecklas och våga utmana sig själv så kan jag definitivt rekommendera personlig coaching hos Longwind Coaching.”

Fredrik Jönsson, Marknadsansvarig Hudik Hockey

Coach Lasse Nygren – Longwindcoaching.com 

“För mig som egenföretagare är coaching ett oerhört viktigt redskap. Dels för att få hjälp att se saker på ett annat sätt men framförallt att få balans mellan jobb och privatliv. Tiden räcker oftast inte till allt men med Lasse på Longwind Coaching som min coach att bolla med så underlättar det markant.Jag är övertygad om att alla oavsett anställningsform har stor nytta av coaching. En investering i sig själv!”

Nicklas Andersson, Egenföretagare/Säljare

Coach Lasse Nygren – Longwindcoaching.com