iärcoach

Två dagar

Coachande förhållningssätt (2 dagar)

Skapa resultat genom andra

Med ett coachande förhållningssätt skapar du goda resultat genom motiverade och självgående medarbetare. Ta tillvara på kraften hos dina medarbetare och skapa förutsättningar för dem att växa och lyckas. Genom coachande förhållningsätt får du nöjdare medarbetare och det ger i sin tur minskad sjukfrånvaro, ökad produktivitet och nöjdare kunder. Coachande förhållningssätt ger goda förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö och det ger effekt på det ekonomiska resultatet.

Det coachande förhållningssättet är en tvådagars utbildning med en mix av teori och övningar. Under dagarna får du konkreta verktyg som du kan ta med dig och applicera direkt i din verksamhet.

– aktivt lyssnande

– kraftfulla frågor

– mål och målsättning

– värderingar i arbetslivet

– motivera dina medarbetare

– konsten att ge feedback

Programupplägg

Det coachande förhållningssättet är en tvådagars utbildning med en mix av teori och övningar. Under dagarna får du konkreta verktyg som du kan ta med dig och applicera direkt i din verksamhet.

Du får verktyg för att utveckla ditt aktiva lyssnande, ställa kraftfulla frågor, mål och målsättning, värderingar i arbetslivet samt enkla verktyg för att motivera dina medarbetare och utveckling i konsten att ge feedback.

Påbyggnadsutbildning på 2 dagar

Vill du satsa ännu mer och utveckla ditt ledarskap kan du bygga på med ytterligare 2 dagar och gå Kommunikativt ledarskap. De andra två dagarna utgår från vår egen propellermodellen®  som tydliggör hur du inte bara kan, utan behöver, balansera din lyhördhet i det coachande förhållningssättet med att vara en tydlig chef och inspirerande ledare. Det är först när de tre olika rollerna är balanserade som du får en propeller som är stor, kraftfull och agerar med full energi mot mål och resultat. Läs mer genom att klicka HÄR

För vem?

Chefer och ledare med eller utan personalansvar som vill utveckla ditt coachande förhållningssätt.

Vi skräddarsyr naturligtvis utbildningen utifrån ert företags behov.

 

Anmälan

Kontakta oss för mer information – Johnny Ganeryd, johnny.ganeryd@coachcompanion.se, +46 768 714911 eller info@coachcompanion.se, +46 40 306860

[/section]