Diplomerad coach

Ta nästa steg i din utveckling och karriär

Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Level 1 – Ta den kortaste vägen till ICF certifieringen!

Master Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Level 2 – Vill du bli professionell ICF coach?

Education in English

Find your Programme here

Diplomerad Coach

Denna utbildning är för dig som söker nya vägar och verktyg att utveckla dig själv, dina medarbetare, din organisation, ditt företagande eller ta det första steget mot en helt ny karriär som coach.

Certifieringsprogram för Coacher & Ledare

Level 1. Utbildningen är för dig som vill bli ACC certifierad coach.
Välkommen till denna internationellt erkända och kvalitetssäkrade utbildning, ackrediterad av ICF – International Coaching Federation.

CoachCompanion: Level 2 master certification programme

Master Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Level 2. PCC coachutbildningen är för dig som vill bli ICF certifierad coach på Professionell nivå. Efter alla 16 utbildningsdagar har du lärt dig tekniken att coacha på avanceradnivå, något som kommer att sklija dig från mängden. 

PCC utbildning påbyggnad

Block 2. För coacher som gått en ICF ackrediterad utbildning i minst 60 utbildningstimmar (ACTP eller ACSTH) för att kunna ansöka om PCC certifiering. Efter genomförd utbildning, inklusive mentorcoaching och sk.Performance Evaluation, erhåller du certifikat Level 2.

CCE – Mastering the Coaching Mindset

Påbyggnadsutbildning som ger totalt 30 CCE-timmar fördelat på 25 CC och 5 RD inför din omcertifiering hos ICF.

CC Business Hub

CoachCompanion Business Hub – ettårigt program för dig som vill starta eget eller utveckla ditt företag. Intrvjuer och antagningen inför starten i juni 2023 är nu igång!

Några fördelar att gå utbildning hos CoachCompanion

Hållbara coachverktyg för nytida och framtida coacher och ledare. Verktyg som gör skillnad i  verksamheten och i privatlivet på daglig basis.

Internationellt alumni-nätverk för affärskontakter och kunskapsutbyte.
Tillsammans gör vi skillnad.
#wechangetheworld

CC Business Hub, är ett affärsutvecklingsprogram, skapat för att stödja coacher i att bygga hållbara företag eller ta sin verksamhet till nästa nivå.

 

Våra kursdeltagare kommer från många olika företag och organisationer.
Här är några exempel:

Vår historia

CoachCompanions framgångshistoria började år 2004 och vi fortsätter skriva den tillsammans med våra deltagare och samarbetspartners genom att vara den ledande aktören i branschen och din trogna flexibla partner inom ledarskap och professionell coaching.

Som renommerat utbildningsföretag har CoachCompanion genom alla år utbildat coacher och ledare. Som ackrediterade av International Coaching Federation, ICF, har våra kunder kunnat utbilda sig hos oss från start till mål och blir ACC och PCC certifierade coacher. Påbyggnadsprogram för redan certifierade coacher som vill omcertifiera sig är också en del av vårt utbud.

Propellermodellen® är CoachCompanions egna varumärkesskyddade modell för ett coachande ledarskap. Denna används bland annat som ledarskapsmodell på en av högskolorna i Sverige sedan 2014, samt av några av våra mest välkända och internationellt verksamma svenska företag,

Denna framgångsrika modell möjliggör att tillsammans med våra kunder bygga upp en en struktur med interna coacher, inom den egna organisationen. Genom modellen, med ett kombinerat fokus på både människa och organisation, hjälper vi dig att implementera en tydlig ledarskapsförändring med direkt inverkan på produktivitet, lönsamhet, hållbarhet, kärnvärden, kundnöjdhet, måluppfyllelse samt välbefinnande hos dina medarbetare.

CoachCompanion #wechangetheworld

Länder

Din partner inom ledarskap & professionell coaching

Propellermodellen®

Utbildade coacher/ledare

som når ut till +80 miljoner med coaching verktyg

Lär dig konsten

att VARA 

 

Företag & organisationer

Vi på CoachCompanion är:

Personliga Passionerade Professionella