Våra medarbetare

Om oss

Christina LagneliusChristina Lagnelius
Ägare och  kursledare
+46(0)702 258 273
christina.lagnelius@coachcompanion.se

”Jag brinner för att supporta människor att hitta sin egen väg, sitt sätt att leva. När vi väl hittar vår innersta drivkraft, våra innersta drömmar, får vi magisk kraft och energi och vår egen motor går alldeles av sig självt. Då blir allt lätt och enkelt. Vi har flow.

Professionell coaching är som jag ser det, det absolut bästa verktyget att hitta detta. Ingen annan kan ge dig svaren, du har dem inom dig. Utmaningen ligger i att hitta dem och våga lita på dem.
Våra coachutbildningar ger dig verktygen.
Välkommen till vår värld av professionell coaching.
Jag är så glad och stolt över alla våra medarbetare. Här kan du läsa om dem utifrån både min och deras egna presentationer.”


Johnny GanerydJohnny Ganeryd
VD
+46(0)768 714 911
johnny.ganeryd@coachcompanion.se

När jag tog referenser på Johnny i samband med rekryteringen, frågade jag bl.a. efter Johnnys starka och svaga sidor. Referensen funderade på det sistnämnda och sa sen, nästan med beklagan i rösten, att tyvärr, han kunde inte komma på nåt. Sån är Johnny, han är extra allt!

”Under 25 års tid har jag arbetat med försäljning och marknad i ledande befattningar inom olika branscher. Under denna tid har tillfredställensen i att utveckla personal och kunder/organisationer mot nya mål alltid varit lika givande. Att se en medarbetare eller kund utvecklas mot nya mål gör skillnaden på arbetsdagens kvalité.

CoachCompanion är ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade coach företag och med en bred plattform inom professionell coaching. Därför var det mycket intressant att bli en del av denna organisation. Alla tillsammans kan förändra mångas världar.

Kontakta mig så diskuterar vi tillsammans hur vi kan hjälpa till i din privata eller yrkesmässiga utveckling. Sätta mål och genomföra dem. Kanske gäller det ditt team eller företag, Eller bara enskilda individer. Vi hanterar både och.”


 


Eva NilssonEva Nilsson
Konferensvärdinna/Husmor
Malmö

Eva är coach fast hon inte gått nån coachutbildning! Ingen kan som hon ge erkänsla, uppmuntran och bekräftelse. Hon finns tillhands och lyssnar om man behöver prata av sig, praktisk hjälp om man behöver det. Våra kursdeltagare älskar henne för hennes omsorger. Eva är inte bara vår konferensvärdinna, hon är husmor för hela Norra Vallgatan 64B och vårdar både huset, medarbetarna och växterna. Tack för att du finns.

”Att arbeta här ger mig energi och glädje för jag har så trevliga medarbetare och kursdeltagare. Det är sån positiv miljö här. Jag serverar frukost, för och eftermiddagskaffe och ser till att utbildningslokalerna är i ordning för varje ny grupp som kommer hit.”


Maryian AlowoMaryian Alowo
Konferensvärdinna
Stockholm

Maryian är vår vackra, charmfulla och intelligenta konferens värdinna i Stockholm. Hon är otroligt serviceminded, hjälpsam och omtänksam. Tack vare henne blir våra utbildningsdagar i Stockholm lätt genomförda då hon tar hand om oss alla och ger den hjälp och service vi behöver.

”Jag är en öppen och glad person som gärna tar kontakt med människor och ser mig själv som en god samarbetspartner. Jag har ett ansvarsfullt, roligt och stimulerande jobb på CoachCompanion. De varierande arbetsuppgifterna och glada deltagare är vad som får mig att trivas så bra på jobbet. Sen är det ju mycket roligare också när att alla på jobbet gör mig delaktig och får mig att känna mig som en viktig del av vår verksamhet.” 

Niklas ansikte bild Niklas Brohlin
 DIPLOMUTBILDARE
Niklas.brohlin@coachcompanion.se

Vi är så glada för att Niklas, som vi länge haft ett mycket uppskattat samarbete med i form av mentorcoaching, modulcoaching mm nu också är utbildare i Malmö i diplomutbildningen och det coachande ledarskapet med diplomering. Varmt välkommen även till den här positionen Niklas!

 

 


 

Crister ansikte bildCrister Forslund
CERTIFIERAD UTBILDARE I PROPELLERMODELLEN®

Under våren har vi genomfört Train the Trainer utbildning av vårt coachande ledarskaps koncept enligt propellermodellen® och först ut är Crister Forslund. Stort Grattis Crister, du tar verkligen ledarskapet till nya nivåer. Alla som vill anlita Crister för en föreläsning, ett seminarium eller en fyra dagarsutbildning kan kontakta honom antingen via oss eller direkt via Longwind coaching – longwindcoaching.com. Är du själv intresserad av att bli certifierad utbildare i modellen är du välkommen att kontakta mig.

”Jag är diplomerad coach med en chefserfarenhet på totalt sjutton år inom olika områden. Jag har även en facklig bakgrund inom Ledarna där jag har varit verksam under femton år och upplevt allt från uppsägningar till nedläggning av en verksamhet. Min passion är ledarskap och  ledarskapsfrågor och detta kombinerat med coaching är de områden jag brinner för. Coaching har definitivt förändrat mitt liv och hjälpt mig till många nyttiga insikter! Idag är jag en av två delägare i Longwind Coaching AB i Hudiksvall och vi fokuserar på att förmedla coachingens nytta i alla sammanhang. Vi är även certifierade utbildare i Propellermodellen vilket vi är mycket stolta över. ”


IMG_0006

Emma Persson

Ambassadör och utbildare

+46(0)709 357 975
emma.persson@coachcompanion.se

Härliga Emma! Du har en unik förmåga att se möjligheter, du är kreativ och jag beundrar dig så för dina högtflygande visioner. Du är en förebild!

”Efter att jag har gått både grundutbildningen och certifieringsprogrammet på Coach Companion kändes helt naturligt för mig att fortsätta vara en del av företaget som gett mig så mycket i form av personligutveckling och verktyg som är ovärderliga både i arbetslivet och privatlivet.

Jag har fått mera än jag kunde föreställa mig – utbildning i världsklass helt enkelt.

Det som är väldigt viktigt för mig är att CoachCompanion utgör en professionell och internationell mötesplats för människor som vill utvecklas och ser behovet av en global och positiv förändring i världen.

Jag delar samma värderingar med CoachCompanion och det är grunden för ett bra och givande samarbete. Detta är rätt plattform att använda mina kompetenser inom utbildning och passion för utveckling av människor och företag.”


Sheri Shirazi Sheri Shirazi
Mentorcoach, modulcoach
+46(0)704 582 340
sheri.shirazi@coachcompanion.se

Sheri är en av våra uppskattade mentorcoacher i Stockholm. Hon är en av de mest kärleksfulla personer jag mött, samtidigt som hon har förmåga att både använda sin intuition och vara utmanande som coach. Allt för klientens bästa. Sheris klienter tar elefant kliv i sin utveckling och mot sina mål. Sheri är också ansvarig för våra informations seminarier i Stockholm och genomför där med stor framgång live coaching på scen. Genom sin skicklighet som coach klarar hon som få att coacha vem som helst i publiken live på scen.

”Jag har arbetat med människor i olika befattningar i 22 år. Som verksamhetledare, projektledare, lärare & specialpedagog. Har fil.kand i pedagogik, fil.kand i specialpedagogik med inriktning på handledning, ledarskap och retorik från Stockholms universitet. Internationell coach utbildning & Det coachande ledarskapet samt internationell certifierings utbildning på CoachCompanion.

Jag har alltid tyckt om, och varit nöjd med mitt jobb och över mina studier Samtidigt har jag haft en känsla av att något saknades, den sista pusselbiten för att få helhetsbilden klar. Den fick jag när jag gick den Professionella coach utbildningen på CoachCompanion 2009.

“ You have to walk as you talk” har varit min grundfilosofi, vilket stämmer väl med plattformen på CoachCompanion. Med innerlig stolthet och glädje har jag medvetet valt att samarbeta med CoachCompanion. Just för att ord och handling går hand I hand på CoachCompanion, dvs. professionalism och passion.”


Björn PettersonBjörn Pettersson
Mentorcoach
+46(0)707 509 522
bjorn.pettersson@coachcompanion.se

Det är en förmån att ha Björne med i vårt gäng. Hans bakgrund inom svensk hockey och som uppskattad och efterfrågad tränare och utbildare i andra länder runt om i världen gör att han kan ta in helt andra erfarenheter och kompetenser som hans klienter har glädje och nytta av.

”I min roll som coach och mentorcoach har jag en orubblig tro på varje människas fantastiska utvecklingspotential.

Oavsett vad du vill utveckla – om det är dig själv, dina coachkompetenser, din yrkesroll, ditt ledarskap, din föräldraroll eller din par relation så blir du lotsad till en medvetenhet av dina värden och hur du vill forma ditt liv.

Jag är certifierad coach och har arbetat med ledarskap i 42 år.”


 FINLAND

ChristineSChristine Suvanto
Sälj och marknadsansvarig i Finland, utbildare och mentorcoach
+358 400 128 777
Christine.suvanto@coachcompanion.fi

Härliga Christine, som har visioner, bara ser möjligheter. Som kan så mycket och samtidigt är så ödmjuk. Bättre person i Finland kan vi inte få.

”Under mina år i yrkeslivet har jag hunnit arbeta i företags- och skolvärlden samt inom bankväsendet. De senaste åren har mina främsta arbetsuppgifter varit förmans- & personalutbildning, organisationsutveckling samt marknadsföring.
Förutom diplomerad coach i CoachCompanions första diplomutbildning här i Finland är jag också utbildad mental tränare.
De senaste 13 åren har jag varit väldigt aktiv inom friidrotten, både som tränare, styrelseordförande och friidrottsdomare (VM, EM, GP och Finland-Sverige landskamper).

Mina erfarenheter kommer vara till stor nytta då vi nu startar upp CoachCompanion i Finland. Jag är otroligt entusiastisk och ivrig inför uppgiften att arrangera högklassig coachingutbildning enligt ICF standard och etiska riktlinjer även i Finland . Det känns stort att få vara en del av CoachCompanions professionella team och av företagets utveckling. Vår verksamhet i Finland riktar sig till såväl enskilda individer samt till företagsvärlden. Vi vill vara med och förändra världen. I Finland kommer vi ha utbildning både på svenska och finska.”