Gå om utbildningarhttp://coachcompanion.se/ga-om-utbildning/

Gå om utbildningen eller behöver du CCEU timmar?

 Uppskattade du din coachutbildning hos oss? Är det ett tag sen du gick den?

Kompetens är en färskvara. Gå om din coachutbildning hos oss och försäkra dig om att du coachar i tredje generationens coaching – Den Transformerande Coachingen. Och priserna är glädjande! Endast 5 000 kr ex. moms för Diplomutbildningen (åtta heldagar) eller 3000 kr/ ex. moms/modul (två dagar). Priset inkluderar endast utbildningsdagar inkl. modulcoaching, ej mentorcoaching, kurslitteratur eller diplomering (kan köpas till separat) Att gå om Modul 5 – Det coachande ledarskapet två dagar – kostar också 3000 kr/ ex moms.

Behöver du fylla på med CCEU timmar för att behålla din internationella certifiering så är du välkommen att göra det hos oss. Du kan delta i certifieringsutbildningen igen, antingen enskilda dagar eller gå om hela utbildningen. Pris: 12500 kr/ex moms för alla åtta dagar eller 9000kr/ex moms för fem dagar (täcker CCEU kravet på 40 utbildningstimmar).

Dessa möjligheter ges endast i mån av plats, anmäl ditt intresse i god tid så hjälper vi dig att skräddarsy den bästa lösningen för just dig. Du kan välja mellan utbildningsorterna Malmö, Stockholm eller Helsingfors oberoende av var du gick första utbildningen. Vi tilldelar platser vartefter intresseanmälningarna kommer in och meddelar om plats finns senast en vecka före kursstart.

Annika Kajander”Specialerbjudande till Alumni medlemmar, löd rubriken i mejlet jag fick i mitten av juni. Texten fortsatte med: ”Nu äntligen får ni chansen att genomgå vår diplomutbildning igen. Nya verktyg som ni troligen inte mött tidigare. Utbildningen utvecklas hela tiden. Uppdatera er på nya och gamla verktyg.”
Dessa rader lockade mer än en resebroschyrs solsemestererbjudanden, eftersom jag av erfarenhet vet att coaching i CoachCompanions regi fyller på energinivån. Dessutom fick jag chansen att leva som jag lär: man stiger inte ner i samma flod två gånger. Man kan alltid lära sig något nytt.
Mina förväntningar infriades med råge. En (för mig) ny och kunnig kursledare, med ny ”sidekick”. Nytt och inspirerande innehåll som utvecklats ur den välbekanta grunden. Härligt entusiastiska kursdeltagare som jag inte kände sedan tidigare.
Dessa nyheter satte sin prägel på utbildningsdagarna, vilka gav mig minst lika mycket som förra gången jag gick intensiven, om inte mer. Så spännande och utvecklande dessa dagar blev. Så mycket mer än en önskerepris!
Professionella operasångare går regelbundet till en sångpedagog för att finslipa sitt verktyg, så varför inte en coach?”

Annika Kajander
Filmpedagog/fhsk-lärare

0706-582225

Gå om utbildningar – kursdatum

Malmö Aprilstart 2016 Anmälan
 
Malmö Intensiven Juli 2016 Anmälan 
Stockholm Aprilstart 2016 Anmälan
Stockholm Intensiven Junistart 2016 Anmälan
 

(OBS; på intresseanmälan måste här anges datum för diplomering alt. kursdatum)