Bli övningsklient

Bli övningsklient

Skulle du vilja ha en coach men inte har de ekonomiska förutsättningarna? I så fall finns en möjlighet att bli övningsklient till en av våra kursdeltagare. Det ingår i deras utbildning. Det är helt kostnadsfritt för övningsklienten. Däremot är det viktigt att ta det på allvar. Har du tackat ja till att bli övningsklient ska du vara beredd att genomföra de antal samtal ni kommit överens om. Deltagaren behöver nämligen alla sina klient samtal för att få sitt diplom.

Vi kan inte garantera dig en coach under utbildningen. Vid nya utbildningsstarter ger vi dock information om vilka presumtiva övningsklienter vi har och deltagarna avgör sedan själva om de hittar dem i sitt eget nätverk eller från vår lista. Ofta brukar deltagarna uppskatta att få klienter som de inte sedan tidigare känner, varför chansen att bli övningsklient är god.

Som frilandsjournalist, fotograf och föredragshållare har jag alltid många järn i elden. Det är lätt att känna sig splittrad. Nu fokuserar jag på de fyra bitarna i min karriär som är viktigast. Sen jag började coachas har jag fått mycket mer gjort. På kortare tid. Sen är jag ledig!”

Anmäl ditt deltagande