Hitta betalande kunder – Lätt och enkelt utan att sälja!

Få betalande kunder – Lätt och enkelt utan att sälja!

Drömmer du som coach om att starta/driva eget men har utmaningar med att hitta betalande kunder?
Det vill vi ändra på! Vår mission är inte enbart att vara ett coachutbildningsföretag utan även hjälpa de av våra coacher som vill, hitta betalande kunder och skapa framgångsrika coachföretag.

Känner du igen dig i den här typen av frågeställningar:
– Var hittar jag mina kunder? Och hur kan dom hitta mig?

– Hur ska jag lyckas på en marknad när var och varannan erbjuder coachtjänster?
– Hur ska mitt erbjudande se ut? Paket eller?
– Vad ska jag ta betalt?
– Hur ska jag lyckas? Jag är ju ingen säljare! Eller minglare! Eller bloggare!

Dessa och många andra frågor får du konkreta svar på i den här distansutbildningen.

Och inte bara svar, du får verktyg för att göra jobbet enklare för dig. Vi vet att coacher vill coacha, inte sälja! Hur skulle det vara om du slapp tänka sälj? Underbart eller hur? Och då menar vi inte att du anställer en säljare, vilken entreprenör har råd med det i början, utan vi ger dig ett helt ny strategi istället.

Låt kunderna hitta dig istället. Utgå från din passion och låt det styra din coachinriktning, då blir du unik och får massor med energi eftersom du brinner för just de frågeställningarna. Då blir det också lättare att hitta din kundgrupp, skapa ett erbjudande, välja kanaler och sätta priser. Och du säljer inte utan du förmedlar något du tror på och som du gärna delar med dig av. Något helt annat, eller hur? Och kunderna kommer att ta ditt budskap till sig för det är personligt och med passion

För vem:
– Du är ny som egenföretagare (på hel eller deltid) eller du har hållit på en tid och känner att du behöver ta nya tag för att få fart på din försäljning

– Du vill coacha men inte sälja
– Du är otydlig med vem din idealkund är
– Du känner ett visst motstånd mot att ta tag i ovanstående punkter men är öppen för ett nytt synsätt och fullt beredd att ge allt och gå all in för att lyckas!

Vad skiljer den här utbildningen från alla andra Starta Eget kurser?
Massor! Det här är en utbildning med ett coachande förhållningssätt för coacher som kursdeltagare. Precis som i all coaching utgår vi först från klienten (och inte ämnet), dvs. i det här fallet dig som egenföretagare. Vem är du, vad har du för talanger, passioner, vilka frågor brinner du mest för osv. Ur det kommer vi sen att vaska fram vem du är som coach. Sen blir det enormt mycket enklare att hitta vem din klient är och hur du når den målgruppen. Och även här utgår vi naturligtvis från dina talanger, vad som är lätt och enkelt för just dig, inte ”så här gör man”.
Att enbart säga att ”jag arbetar som coach” räcker inte längre. Vi behöver nischa oss, då blir vi unika. Vi blir coachkollegor och inte konkurrenter!

Resultat
Den här utbildningen ger dig ett helt nytt perspektiv på sälj och marknadsföring. Du säljer fast du inte tänker sälj. Du förmedlar det du har passion för och du coachar i möten med personer. Det blir lätt och enkelt och tom roligt. Du får energi och får massor gjort. Du kommer att gå på upptäcktsfärd, lära dig massor om dig själv och nå resultat du inte kunnat drömma om.

Upplägg
Det här är en distansutbildning så du kan bekvämt följa kursen hemma i soffan och ändå nå fina resultat med din försäljning. Samtidigt får du tillgång till ett nätverk med andra coacher som du kan utbyta tankar och idéer med. Och fr.a. bildar ni en fantastisk Fan Club till varandra. I upplägget ingår två utbildare och individuell coaching online till var och en.

Programmet ser ut så här:
– Ett utbildningsmaterial i sex delar, en för varje programpunkt, se nedan. Du kommer få ett gediget utbildningsunderlag med övningar som du jobbar med själv och sen tar upp med i den individuella coachingen.

– Individuell coaching vid tre tillfällen under sex månader

_ Gruppcoaching per telefon vid tre tillfällen under de sex månaderrn

– Stöd av övriga kursdeltagare genom sluten online community
– Möjlighet att ställa frågor till utbildningsteamet i den slutna communityn

Programinnehåll
Programmet består av sex delar:
1. Vem är du som coach?

2. Vem är din ideala klient?
Vad kan du hjälpa honom/henne med?
3. Hur lyder din säljpitch och din berättelse?
4. Hur ser ditt/dina erbjudande(n) ut och vad kostar det?
5. Var finns din målgrupp?
Vilket är ditt bästa sätt att nå ut till din målgrupp?
Hur kan du addera värde till befintliga kunder?
Hur kan du få nya kunder lätt och enkelt?
6. Hur kan du, dina coachkollegor och andra samarbetspartners supporta varandra i marknadsföring?

Vad kan ni göra tillsammans för gemensam framgång?

Som du förstår bygger programpunkterna på varandra. Ett väl genomfört förarbete kommer underlätta resten av jobbet! Genom utbildningsmaterialet, ditt eget arbete, kontakt med övriga i gruppen och med din coach i utbildningsteamet får du allt stöd du behöver för att klara varje programpunkt och sen använda den kunskapen till nästa uppgift i programmet. Vi gör allt för att du ska lyckas. Din framgång är vår framgång. Därför arbetar vi enbart med dig som verkligen vill satsa på ditt företag!

Mål
Varje deltagare sätter i början av utbildningen upp sitt individuella mål som ska nås inom 12 månader. Målet ska handla om ökad försäljning och intäkter i den nivå varje deltagare bestämmer sig för. Hur den beräkningen går till kommer du också att få underlag som underlättar

Utbildarteam
Christina  Lagnelius, VD CoachCompanion
Min karriär innehåller en röd tråd – entreprenörskap. CoachCompanion är det tredje företag jag startat och det har nu funnits i 10 år. Mitt första jobb som dryg 22 åring var att strata upp en helt ny handikappförening. Från 40 000 på bankkontot till sjusiffriga belopp när jag slutade. Som chef för Svenska Röda Korsets sociala avdelning med 10 000 frivilliga utvecklade jag den verksamheten med influenser jag tog från den anglosachsiska världen. Entreprenörskap handlar ju också om utveckling, uppdatering och pionjäranda.

På fritiden har jag startat ett Hantverkshus där skickliga hantverkare gått samman och sålt sina alster (den butiken finns kvar efter 30 år) och en Inköpsring för ekologiska produkter (det var innan sånt fanns i butik)
Jag brinner för professionell coaching och att så många som möjligt av våra coacher som vill ska kunna leva på sin coaching. Eller har det som en delsyssla. Då får ju också allt fler del av vilka fantastiska resultat vi tillsammans kan åstadkomma. Förutom coaching har jag alltid varit intresserad av marknadsföring och använt det i många sammanhang. Jag är diplomerad marknadsekonom IHM och vill i denna distansutbildning kombinera dessa två hjärtefrågor. Jag ser verkligen fram mot att få supporta er som Vill, Kan och Ska lyckas med sitt coachföretag!

Förutom Christina kommer andra coacher att supporta er i er utvecklingsresa och fortsatta framgång

Jag vill veta mer tack – kontakta oss på info@coachcompanion.se, eller 040/306860

Datum: Ny start omgång i januari 2017
Pris: 1200:- /månaden bindande under 6 månader.

Varmt välkommen till en omvälvande utbildning och kommande framgång